busenuraata inşallah vardır 1 düşük 1 kalp durması sonucu kürtaj oldum ikisinde de 3 ay aralıkla hamile kaldım eğer bu ay varsa bundada 3 ay aralıkla olmuş oluyor inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder allah bize
Ummhny busenuraata sonuç çıkınca bizede yazın burdan inşallah vardır canım benimde 2 kimyasal g. Oldu inşallah bu ay Allah yüzümüze güler
busenuraata Erva18 kuşum benimde sağ a göre sol kasık ağrım daha yoğun geçen işyerinde sabah durduk yere midem bulandı kustum ara sıra mide bulantım oluyor regl ağrısı gibi ağrım oluyor halsizlik de var
Erva18 busenuraata bende de var hepsi ama en belirgin olanı ayaklarım ısınmıyor bakalım hayırlısı olsun insallah
busenuraata Ummhny eğer kimyasal da olsa gebelik oluşuyorsa korkma sakın çocuk sahibi olabilirsin sadece biraz rahat bırak kendini aşkım
busenuraata Ummhny hiç korkma ben 2 kayıp yaşadım ama allahtan ümit kesilmez kendimi rahat bırak yeter benim bu ay yumurtlamaya yakın dönemde birliktelik oldu o yüzden erken test vermek istedim
Erva18 xEndless yaptım ama kuruma çizgisi cıktı artık test bile yapmak istemiyorum sürekli kuruma çizgisi çıkıyor her ay
busenuraata Erva18 hiç sıkma canını balım daha çok var belki geç döllenme olur birde testlerde adet geçtikten sonra daha verimli sonuç alınıyor ben işk gebeliğimde 2 gün kala öğrenmiştim silik testle