Zorlu gecen 9 ay son dönemlerde yaşanan olaylar evimden çıkıp babamın evinden kalıp burda dogum bekleme serüveni derken geçti bitti kızlar. Son dönemler belki de stres yüzünden çok fazla kasilmalarim vardı zaten sabah kalktığımda bilmiştim kendimi iyi hissetmiyordum ama o gün konyada bi adet var sivlilik diye cocuklar kapı kapı gezip seker toplarlar kızım tutturdu bende toplamak istiyorum diye onunla 2 tur attıktan sonra eve geldim ama ağrılar beni zorluyordu yattim geccmedi eşime haber verdim akşam gelince hastahaneye gidelim diye oda hemen geldi isten ama genede gitmedim düzene binmesini bekledim ikindi namazını kıldım (hep dua ediyordum vakit namazımı kılıp doğuma gideyim diye çok şükür nasip oldu) hastahaneye gittik 3 cm aciklik var ama ağrıların düzene binmesi için dışarıda eşinle felan vakit geçir odada tek başına kalma dediler dışarıya çıktım sancılar 3 dakikaya düştü 2 saat sabrettim yürüdüm çömeldim ağrı geldikçe sonra dayanamadım içeriye girdim yatisi yaptılar ve sancı odasına gittim artık nst bağladılar derken ebeye dedim benim ikinma hissi geliyor midem bulanıyor oda acilman ilerliyor o yüzden daha doğumun başındasın ama acikligina bakalım dedi bi baktı ki oda bende şok 8 9 cm dedi 1 saat geçmemişti daha neyse 5 6 tane ebe felan geldiler ve zorlu gecen ısınma sürecinden sonra içimden ılık birsey aktı kucağıma koydular allahim sana şükürler olsun bitti artık dimi dedim ama bnm için zorlu olan sonrasında dikiş için çok uğraştılar hem kendi yırtılmış hemde epizyo yapmışlar 1 saat felan dikis attılar 2 saat de orda bekledim sürekli kontrol edip kanamayı boşalttılar içimi temizlediler galiba.
Ve sonra da ablayla kardeş buluştu dünyanın en güzel hissiydi Rabbım isteyen herkeze nasip etsin. Oyle güzel bir günde doğdu oyle güzel masum bir melek kondu yuvamıza bütün sıkıntılarım geçti sanki..
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin darısı tüm bekleyen kardeşlerimize Allah kolay doğumlar nasip etsin….