Hanifekdemir Yagmurguzel01 bugün tam 38 haftalık olduk hiç uyuyamıyorum pazar günü ağır bi temizlik yaptım evde 2 gündür sürekli sancım var perşembe zaten kontrolüm var diye gitmedim de doktora
Yagmurguzel01 2prns_1prnssannesi ayyyy Allaaah geliyor demekkk sağlıkla sıhhatle kucağına al inşAllah 🥹🤍
Yagmurguzel01 Kubra-00 ayy şuan salgın var bebekten yaşlısına herkes hasta Allah acil şifalar versin biran önce iyileşir umarım
Yagmurguzel01 Hanifekdemir aa kendini zorlamasaydın keşke yok mu hiç gelip yapabilecek veya eşinle birlikte yapsaydınız son haftaların dinlenmen gerek
Hanifekdemir Yagmurguzel01 var da ben pek kimseden yardım istemeyi sevmem genelde kimsenin yaptığı işi pek beğenmem hele de eşimin kini 😅 ayağımın altında dolanmasın 2 çocuk daha var onlara baksın o gün yeter ben her yeri pırıl pırıl yaparım bi günde 🤣
Yagmurguzel01 AnneBi ay yine senin 33 benim daha yolum varrr az kalmış senin yine sağlıkla gelsin minik 🤍
Esra_4774 Yagmurguzel01 cok kötü grip oldum iğrenc birşey burun tıkanıklığı, kemık kas agrısı bas agrısı cok kötüyüm bacılar 😭 28. Haftadayız iyileşssek başka bir sorun yok cok şükür 🤲🤧
Yagmurguzel01 Esra_4774 salgın var maalesef sıcak suya bal ve limon yap ben öyle iyileşiyorum üşüttüğümde çok geçmiş olsunnn
Esra_4774 Yagmurguzel01 bende valla su limon kaynatıp içtim şuan burun tıkanıklığı uyumama izin vermedi 🤧 bebeğim tekmelıyor lımonla su içince hastalığımı unutuyom 🥲