Ozr42 Kızlar merhaba bugün sezeryan doğum yaptım . Sütüm gelmiyor. Ne yapabilirim kaç gün sürer ? Sağım yapıyorum etki eder diye ama yok yine gelmiyor.
Yaprakdokumuseverr Ozr42 sağımdansa bebeği daha sık emzirin. Bol su ve hoşafla beslenin. Sık duş alın kanallar açılsın.
Canselasr Ozr42 Etki edicektir sapmaktan vazgeçmeyin benim bebeğim ilk doğduğu zaman sadece ilk sütüm geldi bir daha gelmemişti oda bende uzun süre yoğun bakımda yatmıştık gelmiyodu doğru dürüst beslenemiyodum makineyle sağdıkça gelmeye başladı sabırlı oşın ve vazgeçmeyin
e_blue_sky_a Ozr42 elektrikli pompa ile deneyen arkadaşımın 2.gunde gelmişti ben de alacağım doğuma kadar kısmetse
sasha Ozr42 canim benim ilk 3 gün gelmedi, şu an damla damla geliyo, mama takviyesi vermekten sakin çekinme, bizim oglus aç kaldı kac gun. Bol bol duş al, şu iç, güzel beslen, gelir insallah
Ozr42 Yaprakdokumuseverr tutmuyor o yüzden sağım yapmaya başladık. Göğsüme gelince reddediyor sanki . Eve gidince ilk işim duş almak olacak .
Ziynet_demirkan 28 haftada sezeryan ile erken doğum yaptım ilk 2 gün gelmedi makineyle sağım yaptım öyle geldi
Ozr42 sasha mama veriyoruz sarılık olmasın diye . Silikon uçlada deniyoruz sanki biraz sütüm geldi gibi .
xxR4bia Ozr42 sağdığının sütü bebeği memeye tutturduktan sonra şırınga ile damla damla verin ki süt bebeğe az gitmediği için kabul etsin memeyi, biberonda çok kolay ve bol bol geliyor ya memeden çekmeye üşeniyorlar o yüzden reddediyorlar 😂😂
sasha Ozr42 bende 3 saatte bir 30 cc mama veriyorum, bide sürekli emziriyorum, inşallah iyi süt çekiyordur🙏
Yassey Ozr42 canım eczaneden bestlak damla al bana faydası oldu hemen geldi şükür pompayla da çok zorlama bu sefer yara oluyor bende öyle oldu dut kurusunun hoşafı ve incir hoşafı iç biraz sıcak olsun bunlar sıcak sıcak iç inşallah gelir hemen ve duşa gir sıcak göğüslerine masaj yap bir de bir havluyu sıcak suyla ıslat iyice sıcak sıcak göğsüne koy bana çok faydası oldu umarım sana da olur canım
Baysalcennet Ozr42 Anlıyorum seni zor bi durum ama gelip geçici inan bana bnde çok üzülürdüm hele eşim veya bi başkası geldımı diye sorduklarında kızar bağırırdım zoruma giderdi ama bu bizi üzüp strese sokuyor stres ten de gelmiyo iyiye odaklan dua et çok salavat getir sağarken