iremdemirr @MomsE devlet takipliyim nst de en son 60-105 arası kasılmalarım çıkıyordu hissetmiyodum yatış vermişlerdi mahvettiler beni o yüzden tekrar gittiğimde yatış demelerinden korkuyorum😂
Minigiim-vebenn52 iremdemirr sancım çıktı ama doğumu başlatacak kadar değilmiş canım doktor alttan baktı uyardım dedi 🥹
iremdemirr @Minigiim-vebenn52 uyarılırken hissetmedin mi şahsen benim baya can yakıcıydı anladım direkt uyardığını😂 Sancın kaç çıkıyor
Minigiim-vebenn52 iremdemirr hissettim tabi hatta acıyo diye bağırdım valla doktor da uyarıyorum suan dedi parmağını sonuna kadar soktu valla sende kaç cm açılma çıktı ve kan gelme durumu oldu mu muayeneden sonra
iremdemirr @Minigiim-vebenn52 benim açılmam yoktu 4 gün önce falan baktılar 🥹 Muayeneden sonra peçeteye pembe sürüntü geldi. Sende var mı açılma
Minigiim-vebenn52 iremdemirr 1 cm 🥹 3 cm olmazsa suni ile zorlamak istemiyorum çünkü bir cmi suni ile açmak cok zor dedi . Kendi açılmam 3 cm olursa sancılarımla çok iyi olurmuş inşallah açılırız 🥹
iremdemirr @Minigiim-vebenn52 inşAllah ya bende gittiğimde 3-4 cm açıklıkla gitmek istiyorum ama açılma olmadan suni almak istemiyorum
Minigiim-vebenn52 iremdemirr bende ondan çok korkuyorum doktor seni uyardıktan sonra ağrıların arttı mı ? Bende kasılmalar arttı sanki ya
iremdemirr @Minigiim-vebenn52 evet özellikle dün sırtıma şiddetki ağrı girdiğinde 2-3 dk da bir kasıldı
Minigiim-vebenn52 iremdemirr benimde kasılmalarım beş dk bire düştü sonra suyum geldi gece 1 de doğurdum canım
iremdemirr @Minigiim-vebenn52 aaaa çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ❤️ Nasıl geçti suniyle mi doğurdun canım
Minigiim-vebenn52 iremdemirr teşekkür ederim ♥️ darısı size inşallah son postuma bakın detaylı da anlatırım burada yine 🌸
iremdemirr @Minigiim-vebenn52 mecburi sezeryana dönmüşsün umarım seni çok zorlamamıştır🌸 Neyse ki miniğine kavuştun sağ salim darısı bana ve tüm doğuramayanlara..😂