Yigiteymeninannesi Tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum. Bebeğinize kaçıncı ayda ek gıdaya geçtiniz. 4 aylık bebeğe ufaktan birşeyler tattırmak doğru olur mu. Benim bebeğim 4 aylık sütüm yetmiyor sanırım, mama vermektense ek gıdaya mı başlasam diye düşünüyorum
Julide92 Yigiteymeninannesi mama ve sütü aynı kefeye koymayın lütfen. Kızım emmedi anne sütü sağım yaparak ve mama takviyesi ile 4. Aya kadar besledik sonra doktor tavsiyesi ile sadece ev yoğurdu olarak ek gıdaya başladım o da 6 aylık olana kadar. Bağışıklığı iyi kilo alımı iyiyse 6.aya kadar mama takviyesi ve anne sütü ile devam bence
Nurr_22_22 Yigiteymeninannesi ek gıda dediğin şey uzun bir serüven doyasıya bebeğe bişey yediremezsin sütun yetersizse mama ile destekle ben yediklerimden tattirdim kızıma 5 aylıkti 6 ayda tamamen tadıma geçtik biz şimdi 11 aylık kendi yemegimden herşeyi yiyor
Yigiteymeninannesi kahvesever__ sağlık ocağındaki hemşiremiz baslayabilirsin dedi ama bende emin olamıyorum.
Yigiteymeninannesi Julide92 bende bu şekilde düşünüyorum aslında ama doktorunuzun size önerdiği gibi ev yoğurdu yanında günde bir kere sebze çorbasıyla denesem mi acaba dedim. Ama en iyisi çocuk doktoruna gitmek gibi görünüyor