zynpgms41 Hamilelikte kantaron yağı kullanan varmı bi zararı olurmu ayağım burkuldu krem kullanamıyorum bi yardım please
Aysnk zynpgms41 bı zararı olmaz bence ama kantaron yağı daha çok yara kapatmada etkili diye biliyorum ben
annneoluyorummm zynpgms41 bir zararı yoktur. Ben karnıma nem vermesi için bile kullanıyorum. Bunu doktoruma da söyledim bi zararı olsaydı söylerdi
BurcuY92 zynpgms41 Hamileliğin ilk aylarında kullanacaktım, doktor kullanma kana emilimi olur demişti.
Julide92 Aysnk bende öyle biliyorum çok da kullanırım normalde ama emin olamadım yanlış bilgi olmasın
DeneyimliMom zynpgms41 kantaron yağı hamilelikte kullanılabilir. Ağrı kesici, yara ve yanık için çok etkili bir yağdır. Çatlak önelemek içinde kullanılır. Ben bez döneminde kızımın poposunda hep kantaron yağı ve kremi kullandım. Mis gibi kimyasalsız.
Zeynepkrkytlli zynpgms41 benim kalça kemigim çok agriyodu 3 4 gece kullandim bı şey olmadı ama internetten araştırdım kasları gevsettigi için kullanmayın yaziyodu bıraktım bı daha da kullanmadım