Canim Ben 20+3 haftalik hamileyim ve surekli biseyler yemek istiyorum ama ne istedigimide bilmiyorum geceleri dahada cok acikiyorum 🙈 iyiyorum 5 dakika sonra yine eksik biseyler var 🤪😁🙊
Defnemmm2301 Canim bende de yeni başladı o 32 . Haftaya girdim yemek yiyorum ama yarım saat sonra sanki o yemeği başka biri yemiş gib çok kötü ya o
Nerm7n Bende öyle eşime yemek yedikten bi süre sonra “acıktım ama utanıyom söylemeye” derdim ilk zamanlar şimdi alıştı😂
Ozgetmrlnk Aynen bende öyleyim yemekten kalkıyorum yarım saat sonra hic yemek yememişim gibi hissediyorum🤗
balinannesi20 Canim sanahın köründe acıktık şimdi yeriz iki dk sonra ayy yine acıktım demeye başlarım😂
AlininAysesii Ben de sürekli acıkıyorum ikinci trimestera girdiğimden beri ama gündüz yiyorum akşam yemiyorum. 16+0, hiç kilo almadım ☺️
Canim [bilinmeyen] Gunduzleride iyiyorum ama geceleri 🙊 surekli biseyler yemek istiyorum ama beni sinir eden ne istedigimide bilmiyorum 🤪
Ayseosman Canim bende çok acıkıyorum mesela şimdi acılı eksılı bı köfte olsada yesem gercı bı bakmısınız yogurmusum 19haftalık olduk ağzımın suyu akıyo valla 😋😋😋çocuklarımda sevıyo benımgıbı oğlum 5kızım 4yasında ıkısıde cok sever