Asyaaygunkaraman Beta 103 çıktı teste çift çizgi çıktı ama adet oluyorum acaba gebelik var mı doktor 2 gün sonra gel dedi
Pofidik123_ Asyaaygunkaraman canım kimi insan çok nadir gözüküyo ama 9 ay adet olan insan biliyorum ama hamile bide üstüne görme diye bişey var sen şu an bence hamilesin benim 3gün gecikmem vardı o gün test yaptım peşine kan verdik beta 223 çıktı Allah’a şükürler olsun şu an 13.haftamız bitiyo 14 oluyoruz 🥰
Julide92 Asyaaygunkaraman bizi durum ile ilgili bilgilendirir misiniz çok ilginç geldi inşallah bebek vardır üstüne görüyorsunuzdur. Tabi herşeyin hayırlısı
Edagah Canım hamilelik var 2 gün sonra tekrar kan testi verip değerinin yükselip yükselmeyeceğine bakılması gerekiyor yani dış gebelik veya kimyasal gebelik mi diye ama adet oluyorum derken yani nasıl leke gibi mi pembe kahverengi yada kırmızı yoksa akışkan bir kan mı ben derim bir doktora gidip tekrar test verip kontrol altına alınmanı öneririm Allah korusun düşükte olabilir
Asyaaygunkaraman Edagah şimdi geldim canım acilden doktor 2 gün sonra gel dedi kanamam önce leke gibiydi şimdi normal adet gibi kırmızı
Asyaaygunkaraman Pofidik123_ ay inşallah vardır bir kizim var 4 yaşında 5 ay önce dış gebelik geçirdim yumartaligin biri alindi şimdi var die cok sevindim korktum acile geldik kan verdim birde adet oluyorum üzüldüm inşallah vardır
Pofidik123_ Asyaaygunkaraman Asyaaygunkaraman evet canım eğer düşük riski varsa progestan veriyo doktor ama benim doktorum bana ikinci kontrolde bi sıkıntın yok gayet güzel dedi ben kasıklarımda ağrı hissediyorum hocam yatınca bir süre sonra geçiyo ama hani sanki adet olucakmışım gibi bi ağrı dedim oda progestan verdi daha hiç kullanmadım ama bi arkadaşıma da riski olmamasına rağmen bebeğin tutunmasına daha çok yardımcı oluyo diye progestan vermiş aslında ikisi de aynı şey söylemler farklı sadece sonuç olarak bebek tutunsun düşük olmasın diye yani
Zlem_bilgic Merhbalar 3ocak çatlatma oldum dayanamayıp 14kadımda betama baktırdım 5.99çıktı sizce gebemiyim 21aralık dakimyasal gebelik geçirdim