Ferhan0758 Edayldz merhabalar geçen hafta benimde 30 haftada 40cm boy ortolama 1650 kilo dedi doktorum ama gelişim olarak sınırda riskli dedi size de uyarida bulundu mu hekiminiz
026 Nariye007 sizde mi minyon birisiniz benim de böyle kilosu doktor bana sen minyon oldugun için biraz da böyle dedi
FDM220 026 hergün mutlaka haşlanmış 2 tane yumurta yedim yeşil mercimek yedim çokça çiğ kuruyemişler ceviz kaju badem fındık kurubaklagiller kabak çekirdeği avokado tahin pekmez
Ferhan0758 Edayldz benim ikili taramada pap a değerim sıkıntılı çıkmıştı perinatoloji tarafından da takip ediliyorum özellikle perinatoloji uzmanı aynı gün kendi uzmanım boy kilo olarak sınırda takip edilmesi gerekiyor dedi on beş gün sonraya tekrar çağırdı sizinle aynı kilo boy olunca sormak istedim
Razee Mervegngr06 ilk gebeliğim normal değil sezaryen olacak sezaryen olmasını en başından beri ben istiyorum çünkü normal doğuma hiç cesaretim yok sağlık sorunlarım çıkmasa 39 un içindeyken alacaktı ama bazı problemler olunca 37+3 te karar aldık
Nilcan gncnzl bende ikizlerimi bekliyorum sizinle aynıyız 31+1 30.haftada biri 1200 biri 1300 gr dı 🥺 inşallah 2 hafta sonra daha çok kilo almış olurlar sizinkilere maşallah 🧿🥰
gncnzl Nilcan sizinkilere de maşallah sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebelerimizi 🥹🧿❤️ cinsiyetleri nedir ☺️ sağlıklı olsunlar da kiloyu dert etmiyorum sizde etmeyin kilo aldırılır elbet 🌸
Yarenn-mom Biz henüz 20.haftadayız 400 gramdık , haftaya detaylı ultrasonumuz var bakalım boyumuz ve kilomuz kaç olmuş ❤️
Mervebektass Sevvalsf 34+5 3120 gram boyumuz da 50 cmdi erken doğum riskimiz var her an doğum olabilir ☺️