87902020 33 haftalık hamileyim kızımız olacak ama bu zamana kadar ne ekşime ne yanma hiç bişey olmadı . Acaba eskilerin dediği dogru çıkıyormu . Mide yanması ekşimesi oluyosa bebek saçlı olur diye söylenen dogru mu. Hatta doktora sordum saçı var mı diye şuan yok demişti 30 haftalıkken 🤪
tugcesakzci 87902020 valla mide yanmasından uyuyamıyorum 2 haftaya doğacak saçlı bir oğlum olursa haber veririm 😂😂
Nur_gnn 87902020 benim kzıımda çok mide yanmaların oldu ve saçlı bir bebek doğdu. Şuan yine ölürüm yanmadan 😂 öyle böyle değil bakalm çarsamba tanışacağız bu küçük hanımlada
Beceriklianne 87902020 alakasız cnm bunlar..ilk oglumda hiç midem yanması hiç sonuç oglum bir dogdu sanki peruk takmış gibi . Mide kapakcıgı ile alakalı bunlar inanma
xhbgns 87902020 Doktor kontrolünde bazen doktor söylüyor saç konusunu, bende mide yanması yok denecek kadar az ara ara oluyor ama doktorumuzun dediğine göre bebiş kel 😂😂 34. haftada hala kel, kel doğacak biliyorum çünkü anası da kel doğdu genetik 😂😂
Zeynep777 Ben ilk gebeliğim de hiç mide yanması yaşamadım oğlum simsiyah alnına kadar saçlı doğdu maşallah bunda da yanma yok bakalım kızım olcak saçlı olsun isterim
Damlaalyz 87902020 alakası yok genelde mide yanması ekşimesi olduğu haftalar bebeğim saclarinin oluştuğu haftaya denk geliyor ve o yüzden saçla alakalı sanıyorlar ama.alakasi yok bende de hiç olmamıştı çocuğum simsiyah saçlı doğdu masallah
MelteM2cck 87902020 tabiki hayır. Bebek midendemi saçı mideni yaksın. Bebek büyüyor. Midene her baskı yaptığında yanıyor miden. Su bile içsen yanacak hale geliyo.
Paris-95 87902020 oğlum da hiç bi yanmam ekşimem asla olmadı ve sırf saç olarak dünyaya geldi çocuk. Aşırı saçlı ve kıllıydı.
Sellmaseellma 87902020 hayır canım hurafe bunlar benim çokk midem yanmadı ama baya saçlı doğdu bebeğim gebeliğin son haftalarında zaten aşırı mide yanması oluyor bu da saçlı doğacağı anlamına gelmiyor saçsız doğacağı anlamına d agelmiyor malesef doğunca sürpriz olacak
bahocum 87902020 hiç alakası yok bana hamileyken annemin çok olurmuş ekşimesi. Hep dermiş bir saçlı doğmasın da göreyim diye 😂 2-3 yaşına kadar erkek saçı gibiymiş saçlarım cansızlarmış. Ama şimdi maşallahı var saçlarımın önünü alamıyorum 😂
YldrmNUR 87902020 mantıken bebek rahimde su dolu bi kesenin içindeyken onun çıkan saçı senin midende nasıl yanma yapabilir ki? Bebek büyüdükçe mide ve diğer organlar yukarı çıkıyor, mide alanı küçülüyor bundan kaynaklı yanma,reflü vs olabiliyor