Dhsuiskwk Buca kadin dogum hastanesinde dogum yapan varmi yeni taşindim doktor ònerisindede bulunursaniz sevinirim
nurcan05 Dhsuiskwk Duygu Yıldız Birden e gidiyorum 27.haftalık ilk hamileliğim doğum yapan anneler genel olarakta memnun hastaneden konuştuğum kadarıyla
Kbrbydk Dhsuiskwk iki eltimde orda yaptı ilk dogumlarini ama aşırı kötü ya soylediklerine gore. allah düşürmesin. Ben dokuz Eylül üniversitesi Hastanesi’nde yaptım doğumu çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Ncyealmira Dhsuiskwk bende orda yapmayı düşünüyorum bende ilk defa gidicem 33 haftalık oldum derya burkankulu var arkadas tavsiyesiyle randevu aldım çok övüyorlar
Ncyealmira Kbrbydk benimde bir arkadaşım dokuz Eylül de yaptı allah düşürmesin diyo erken doğum da oraya yönlendirdi doktorum ama bucayida çok ovduler
Merve0135 Kbrbydk selamun aleyküm canım dokuz eylülde yaptığını söylemişsin de ben normal doğum yapıyorum ama 3. Doğumumu Sezeryan istiyorum yardımcı olurlar mı ?
Kbrbydk Ncyealmira anladım demekki herkese göre değişiyor. Benim riskli gebelik ikinci serklajli gebeliğim bu iki kere de ameliyat geçirdim. Yine de memnunum. Ne diyelim Allah iyi doktorlara denk getirsin 😊😊
Dhsuiskwk Fadime türe diye bir doktora almiş eşimde bakalim 24ünde gidip goruscem özel hastaneler almiş başini gidiyor oyuzden devlete daha ilimli bakiyorum artik
Ncyealmira Dhsuiskwk bi arkadaş onuda tavsiye etmişti 2 tane var iyi demişti bi tanesi fadime türe umarım gönlüne göre bulursun
Kbrbydk Merve0135 Aleykumselam 😊😊bir sorun olmadıkça yaparlar mı bilmiyorum. Devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla tercihe bırakılmıyor bu durum. Özel değilse neden sezeryan istiyorsunuz ne güzel normal doğum yapmışsınız hep.
sirineanne Ben Derya burkankuluna gidiyorum çok memnunum bir kaç farklı doktora gittim acilde de gördüm birkaçını en hoş yaklaşan kendisi oldu içime sindi. Şinasi kılıç acilde denk gelmişti o da çok iyi bir doktor kesinlikle.
Ncyealmira sirineanne bende ilk defa gidicem Derya burkankulu na zaten sonra da doğum olcak inşallah memnun kalırım
Merve0135 Kbrbydk canım artık vücüdüm kaldırmaz o çektiğim ağrıyı berbat geçiyor mahf oluyorum doğumdan soğutuyor normal
sirineanne Ncyealmira inşallah içinize siner ve çok güzel geçer 🙏🏻 doğum yapınca burdan yazarsanız nasıl geçtiğini tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim