Bugün bazı tahliller istedi doktor bazı sonuçlarım cikti ama çok korkuyorum bunlar nedir internetten baktım psikolojim bozuldu

Anneolmak38 valla yanlış bilgi vermiş olmayayım ama benim sonuçlara sağlık ocağı baktı hatta şimdi karşılaştırdım benjmkiyle de elhamdülillah benim çok yüksek değildi ama bi virüs gecrmssn dedi. Ama dediğim gibi yinede yanlış bilgi vermiş olmayayim şuan hasta falan misinz

Olması gerektiği gibi sanırım bende yaptırmıştım benimde kırmızı çıkmıştı bende sizin gibi endişelenmiştim ama onların zaten değer dışı çıkması gerekiyormuş. Korkulacak bir şey yok merak etmeyin :))

Anneolmak38 merak etme canım kötü birşey değil bunlar. Bende senin gibi psikolojimi bozup çok kötü şeyler yaşadım görünce ama doktorumun dediği kadarı şu; igg pozitif demek, daha önce bu hastalıkları geçirip bağışıklık kazandığımı gösteriyor
      IgM dediği de bu virüslerin bebeğe geçip geçmediğini gösteriyor. IgM negatif ise bebekte hiç bir sorun yok, IgM pozitif ise tekrar doktor kontrolüne gitmen ve avidite testi yapman gerekiyor demek oluyor. Umarım anlatabilmişimdir🙏🏻 sağlıkla kucağına al İnşallah

Pamuk, başlığı Tahlil sonuçları olarak değiştirdi.

Ecelina2020 Yok hasta değilim ama idrar yolu enfeksiyonum vardı Hamileligimin ilk baslarinda ama geçti o çok şükür

Busra_h Benimki negatif mi söylediğiniz şey yani çok şükür içim rahatladi çok sağolun

9 gün sonra

Anneolmak38 Attığınız resme bakarsanız, 3.sırada ki sonuçta değer normal yazıyor, referans aralığında, Allah’ın izniyle birşey yok. Yeni gördüm kusura bakmayın 🤭