birmucize1 Bugun cinsiyetimizi ogrendik 14+6 haftaligiz 🥹 Artik Erkek Annesi olarak aranizdayim 🥹💙💙💙 Cok sukur bugunumuze rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin insallaaah 💙💜🤲
Zilan_Drsn birmucize1 hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah bende 11 haftalıken kızımın cinsiyetini öğrendim
1palyaco birmucize1 bende 14+4 de oğlum olacağını öğrendim 🥹 hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyütelim inşallah 🌸🌸
gulsenmstf birmucize1 Sağlıkla kucağına al insAllah 😍 2 gün snea bnde 12 haftalık olcam 10+5 de bu erkeğe bnziyo ddi insAllah erkekdir sağlıklı olsunda tabiki 😍 2.5 yaşında kızım var erkeginde tadını alayım insAllah
Boncukk123 birmucize1 Amin canım isteyen dileyen bekleyen herkese nasib etsin Rabbim kolaylıkla 🤲🏻 Saglıkla kucağına almak nasib olsun ☺️🌸
G_sah87 Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bişey sormak istiyorum ramzi teorisine baktırmışmıydınız acaba?
birmucize1 G_sah87 evet baktirmistim erkek demislerdi 🥹 instagramda cinsiyet_ttahmini diye bir sayfaya baktirmistim 💙
Demet_parlak49 15+5 deyim yarın randevum var belli olur mu acaba geçen gittiğimde sırtını dönmüştü göstermedi kendini ne yesem ki hareketli olsun doktor görebilsin 🥰
beyhan3678 Demet_parlak49 çikolata yiyin ve meyve suyu için kontrolden önce gösteriyor benim öyle gösterdi
skrbsrl Demet_parlak49 canım kahve çok hareketlendiriyor, ben evden çıkmadan önce kahve içiyorum eğer sekerin filan yoksa yanında tatlı bir şeyler de yiyebilirsin o zaman bebekler çok hareketleniyor 😄
Lorin_balyan birmucize1 doğru çıkıyor mu acaba bende baktırmak istiyorum kaç haftalıkken tahmin etti acaba