Sidra27 Kızlar 2. Hamileliğim evvelsi gün ilk defa hissettim sonra bebeğimi hiç hissetmedim normal mi sizce ne zaman doktora gitsem cumartesi günü gittim dorun yok dedi
Gulsahgunhan Sidra27 Sidra27 canım erken bile hissetmişşin bn 19 u bitirmek üzereyim hala net hissetmedim :) korkma
tugcesakzci Sidra27 haftanız bebeğinizi her gün hissetmek için küçük. 2. Gebeliğinizmiş bunu zaten biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum ama bebekler 27. Haftadan sonra hergün düzenli hareket etmeye başliyor.
Zilan_Drsn Sidra27 canm bnde 18 haftalık oldum 17 de fln hissetim hareketlerini hareket dediğimde dıştan görülmüyor ztn böyle anlıyorsun ki etine birşeyler değiyor benimde arada kıpırdıyor hastaneye gıdıyom doktor herşey yolunda sorun yok diyor yine merak ediyorm 😀
Sidra27 Zilan_Drsn kız aynı ben de öyleyim her hafta hastaneye gitmek istiyorum 😅🥰 sağlıkla gelsin miniklerimiz
Zilan_Drsn Sidra27 😂ilk gebeliğiniz mii bende ya çok mrk ediyorum nasıldır napıyor iyimi fln doktor eşime diyor böyle devam ederse bir psikoloğa görünsün😂
Sidra27 Zilan_Drsn yok kız kızımda da senin gibiydim Bunda da çok merak ediyorum çocuk sayısı kaç olursa olsun hepsi evlat❤️
Zilan_Drsn Sidra27 😂öyle ama hane ilk daha bir farklı oluyor diğerinde insan hane daha tecrübeli oluyor