tugcesakzci Srfe01 gerçekten mi soruyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz? Abartmadan herşeyi yiyebilirsiniz gebelikte herşeyin fazlası zarar. Ama muz bebeğe kilo aldırıyor günde bir tane mutlaka tüketin
Srfe01 tugcesakzci tabiki dalga geçmiyorum bende yararlı diye biliyordum gorumceme doktoru muz yeme demiş bende internette baktım.bazi yerlerde muz yenilmemelidir yazıyo kafam karıştı.sizlere sorayım dedim
Tubatgn Srfe01 Günde 3 Öğün yedim. Oh sefam olsun. Çocuğumda şu an muz aşığı. Kefir ile destekle. Kabız olma.
Umut_aras Srfe01 boşver canım ne sormak istiyorsan sor her postun altına bunu gerçekten mi soruyorsun diyen insanlar maesefki varlar
tugcesakzci Srfe01 kız bazen dalga geçmek için açıyorlar ondan sordum yablış anlama 😂😂 şeker şüphesi vardır görümcende ondan demiştir yeme diye yoksa en çok önerdikleri besin çünkü bebeğe ciddi anlamda kilo aldırıyor
tugcesakzci Umut_aras neden sorduğumu bilip bilmeden boş savunma mekanizması geliştirmeyin. Sizin gibi insanlar da maalesef ki var ortamda kaos yaratmaya çalışan. Kimse hanımefendiye soramazsın bunu diye bir şey söylemedi. Konuyla alakalı bir durum geliştiği için öyle bir soru sormuş olabilirim mesela aynı gün farklı tarzda bir post açıldı ona istinaden sorulmuş olabilecek bir soruydu onu öğrenmeye çalıştım yani. Hanımedendiyle dalga geçmedim veya sen bunu soramazsın demedim. Kaos çıkarmaya çalışmayın.
Sumeyyeky Srfe01 bel bacak ağrılarım başlamıştı 2 hafta önce günde 2 3 tane muz yiyorum ağrılarım bitti muz bebekten ziyade anne için de çok faydalı
Umut_aras tugcesakzci sakin olun kaos falan çıkarmak istemedim ne savunması yaapcam size istinaden söylemedim yani sizin yazdığınız bile bilmiyorum mesajı burda herkes birbirini küçümsemek için bunuda buraya sorma gibi bı tavır gelistiriyor aman neyse ne kaos çıkaracak güçte falan değilim
tugcesakzci Umut_aras hanımefendinin bana verdiği yanıta benim sorumda sorduğum ilk soruyla yabıt verip böyle insanlar var maalesef ki diyorsunuz? Bana yöneltilmiş oluyor doğal olarak.