delidolubiranneadayi 34.haftadayim gece istemsizce sağ tarafıma dönüp uyuyorum bi sekilde uykumda uyanınca tüm gün geçmek bilmeyen sağ kaburga ağrısı gibi kaburgamın altında gibi sanki bi agri batma oluyo yaşayan var mı çarşamba doktor kontrolü var gidince de soracağım
gizem-cbn delidolubiranneadayi bence o ağrının sebebi bebişin o taraflara baskı yaoması arada banada oluyor özellikle kaburgama vurduğunu hissediyorum ayaklarını diretiyor 🥲🥲
Glcnorss 25+2 haftadayım benimde öyle oluyor bazen oturamıyorum şurda bekliyimde belki bende sebebini öğrenirim. Çok geçmiş olsun bu arada😊
delidolubiranneadayi Glcnorss umarım tecrübeli biri denk gelir öğreniriz 😂 sana da geçmiş olsun canım çok zor
delidolubiranneadayi gizem-cbn kaburgada hareketini hissetmedim hiç karin ve kasikta hareketleri genelde
_06ogretmenanne Böbreğinize bakıldı mı acaba? Benimde ağrılarım oluyor. Böbreğimde genişleme var. Sağ tarafa baskı olduğunda ağrı giriyor. Doktorunuza mutlaka sorun :)
_06ogretmenanne delidolubiranneadayi Sağ taraf ağrıları böbrekten kaynaklanıyor olabilir. Umarım değildir tabi ki :) Sağlıcakla tamamlayalım inşallah sürecimizi