[silindi] Başlık çok açıklayıcı olmadı hemen açıklayayım bazı doktorlar şu gün hamile kalırsan kız , şu gün hamile kalırsan erkek diye gün belirliyormuş
_Mother_ [silindi] yani doktora özellikle sorulur ise tecrübeli veya cidden böyle birşey varsa belki sallamasyon birşeyler şöylebilir diye düşünüyorum 😂😅 ama vardır yani çünkü bazı doktorlar yeme içmesine kadar olan kuruyor rabbim hepimizin gönlüne göre versin
nil_sugra [silindi] bunu seneler önce bir akrabam yapmıştı. 1 oğlu vardı ve kız istiyordu. Hamile kaldığında kız olacak çünkü doktor ona göre ayarlama yaptı demişti. Ve kızı oldu. Şu an 18 yaşında falan
[silindi] Bebekkkk neyi yasak ki tutup da eşimin spermini seçip bana enjekte etmeyecek ki … arkadaşım yaptırmış son adet tarihine göre yumurtlama gününü çıkarmış doktoru . Bugün beraberlik olacak demiş olmuş ve sonuç isteği gibi
Zeyna27 [silindi] yumurtlamadan 2-4 gün önce ilişkide kız yumurtlama çatlama gününde erkek genellikle ama her zaman değil x spermi yavaş hareket eder uzun yaşar y spermi hızlı hareket eder az yaşar o mantık yani
[silindi] _Mother_ aminnnn inşallah gönlümüze göre versin hiç bir şeyin garantisi yok tabi sadece doktorlar cidden yapıyor mu tarih belirleme işini merak ettim
_Mother_ [silindi] biraz nasip kısmet işi yaa aslında sadece yumurtlmayı değerlendirip kızı olan da var yumurtlama dışında erkek olan da aslında bence burda önemli olan erkeğin spremi hangisi daha hızlı ilerler yumurta kanalına girerse sağlıklı bir şekilde o dölleniyor
Ayselcnt [silindi] bende yumurtlamadan bir gün önce olmuştu.. bebeğim erkekti.. nasip işi.. 😊 bu ay tutarsa yine yumurtlamadan önce oldu ama tabi gönül önce sağlıklı sonra kız istiyor.. 🤭
[silindi] _Mother_ haklsınız erkekten geliyor tabi ama bazen yumurtlama günü de etkilermiş çünkü x spermi yavaş gidermiş y hızlı gidermiş ama çabuk ölürmüş
[silindi] Ayselcnt Allah hayırlısını nasip eylesin inşallah nerden biliyorsunuz yumurtlamadan bir gün önce olduğumu ovulasyon testi mi Yapmıştınız
_Mother_ [silindi] peki birşey soracağım tıbben evet böyle ama bazı kişilerin üst üste kızı bazılarının ise üst üste erkek oluyor bunun nedeni nedir acaba yani sürekli yumurtlama günü yaptıklarını hesapladıklarını düşünmüyorum bir yakınım var ovulasyon kullanmadım adeti bittikten sonra birlikte olmaya başladılar ama oğlu oldu
Ayselcnt [silindi] Amin.. ben telefon uygulamasından takip ediyorum.. o şekilde 2 defa hamile kaldım.. bir oğlum var..birde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim..
Mavideniz26 [silindi] tedavi gibi birsey oldu haplar catlatma ignesi ve iliski gunleri verdi oyle hatirliyorum yani 4 sene gecti aradan