Zilan_Drsn Elizbusra ay bende yaa 18 haftalık gebeyim grip olmuşum bide acaba ondan mı kaynaklanıyor uyuyamıyorum bir türlü ☹️
Gozdecaner Elizbusra aynı haftadayiz ve aynı problemleri yaşıyoruz 5-6 dan önce uyuyamıyorum 2.5 yaşında oğlum bile mecburen benimle aynı düzensizliğe alıştı öğlen 1 den önce kalkamadigjm için 6 da yatınca her yerde uyukluyordum onun uyku düzenini bozdugum içinde kendimi ayrı kötü hissediyorum 😣
Minigiim-vebenn52 Elizbusra canım sabah alarm kur 9 da uyan sonra bidaha uyanma gece uykun gelir bir kaç gün zorlanırsın sma sonra alışırsın bu düzene
Senakubraaa 32+3haftaligiz 3den aşağı uyumayıyorum , doğum yaklaştıkça rabbim bizi hazırlıyor uyjusuzluga ,
Xxxmelodi666 16Busra41 36+6 dün gece ilk defa deliksz olmasada uyudum nasl mutlu oldum vampir gibi sabahlayıp tüm günde zombi gibi dolanıyordm kendme gelemiyordm bu haftada düzeldiyse artk cidden çok sevndm ama yeni güncelleme nedir diye sormaya korkuyorm 😂 bu sefer ne bekliyor bizi😬
Kiwitoveannesi Elizbusra bende 26 haftaligim bir tane uyku girmiyor gözüme aslinda uykum var ayakta uyuyasım geliyor ama yatağa geliyorum yatmaya ama bir tane dalamiyirum gün içinde okadar çok.yoruluyorumki saat 4 buçuğa kadar temizlik yemek yaptım oğlumu cimlastiğe götürdüm 6 buçukta ordan geldim eşim balik almış onları pakladim kizarttim bide onun temizliğini yaptım bu saat oldu oturdum çok yoruldum ama uyku girmiyor gözüme
EsraNefes Elizbusra bu hafta 37 olacağım bende öyleyim sırt ağrısı dna uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum
Elizbusra Papatya cayı ıctım dün gece o biraz uyuttu bu aksam tekrar deneyip yazacagım doktorum onerdi bir bardak
Elizbusra Yokmus ben 3 gündür iciyorum bir sıkıntı yasamadım doktorum verdi sen de kendi doktoruna danış lütfen