Sarina98 kızlar hamilelikte her şey yiye biliyormusunuz? ben birşey yiyemiyorum yediğimde de mideme taş gibi oturuyo
Zey__23__ Sarina98 evet yaa 13.haftadayım yemek yemeyince midem ağrıyor bulanıyor yiyince de oturuyor dünyayı yemişim gibi uzanmam gerekiyor yemek yiyince uzunca bir süre rahatsız oluyorum beni en yoran şeylerden
tgbmerve Sarina98 🤐🤐15+6 , patates haslamasi , makarna , peynir ekmek , çubuk kraker le aşk yasiyorum , aksam ogunlerim i az yemezsem ölüyorum midemden gözüm doymuyor orası ayrı ama asla tabagimi bitiremiyorum
Sarina98 tgbmerve her şey canım çekiyor ama hiç birşey yiyemiyorum. ilk hamileliğimde de birşey yiyemiyordum şimdide
Zey__23__ Sarina98 şuan nasıl midem ağrıyor anlatamam yemek de yedim ama sanki hiç bişey yemwmişim gibi gaz da cabası 😭
gokcen37 Benimde yedigim her sey mideme oturuyor sanki kursagimda birsey var, az yesem de ayni cok yesemde meyve sebze et tukettgimde de ayni sorun 16. Haftadayim midem de bulaniyor ilacta kullaniyorum off
HayaLim_Panbik Sarina98 bende bu hamileligimde hic bose yiyemiyorum.. sabahlari kalkdigimda sanki 1 ay hicbise yememisim. Zarzor bisiler yesemde yinede ayni. Sanki tum gun mideme birisi yumruk atmis oyle bitkin tembel midem var. Hep bi bayginlik hissi😔😔😔 doysamda ayni hic midemde bulanior ve canim hicbose yemek istrmior