Elfsr12 Funfun maşallah ben şuan 24+2 580 çok mu düşük doktor normal diyor çevrem doktor neden kilolu çocuk doğurtsun diyen var şaştım kaldım
Funfun Elfsr12 doktorunuz normal diyorsa hiç kafanıza takmayın..organ gelişimi vs önemli kilosundan ziyade..kilosu boyu birazda genetik..sağlıkla gelsinler inşallah☺️
Yukselen Elfsr12 benimde 21. Hafta da 500 gramdı suan 23 e girdim bakalım kaç gram bende bilmiyorum bence normal ama bol muz ceviz kaşar peyniri ye onlar güzel kilo yapıyor bebeğe bunu şakın kafana takma Herkesin bünyesi farklı daha ilerde kilo alcaklar
Esomami Newmom seker varmi dedi yokk ilk cocugum 3800 gram dogmustu ondan ozaman bu daha kilolu dogcak dedi
Ssa Annesininmucizesi masallah biz 27.haftamizda gittik oğlum 1300gr ve 2 hafta onden gittigini soyledi doktorum şekerine falan baktirdinmi canim cunku 4 hafta onden gitmis oluyor bebegin
Annesininmucizesi Ssa yok canım 4 hafta değil 2 hafta önden gidiyo bunun bilincindeyim yok baktırmadm şekerime çünkü kendim şeker hastasıyım 😉
Annesininmucizesi Ssa yani illa ki şeker olmasına gerek yok bi bebeğin kilolu yada önden gitmesi için canm bu normal insanlarda da olabilir olağan bi durum yani 😊
Newmom Esomami bende de seker yok önden gidiyor baya. Yemene icmene dikkat et dedi hamuru sekeri kes dedi korktum acıkcası. Esim de ben de uzun ve iriyiz genektir büyük ihtimalle dedi. Korktum biraz :(
eMineHrn3807 Nurhan7734 28 +0hafta olduk bu gün oğlumla kontrle gittik 39 santim 1700 gram olmuşuz 🤭🤭
Mucizelimm eMineHrn3807 maşallh ne yediniz bu kadar kilo aldı bebiş banada söylermisin canım kilo aldırmam lazım