birmeleginannesi_ Kizlarrrr canım çok erik istedi papaz eriği bildiğiniz siteler varmı güvenilir gebelikte tüm herşeyi alabileceğimiz bı site.. siz hiç aldınız mı bu şekilde mevsimi olmayan biseyi aşerip ?
Adenala birmeleginannesi_ Hamile manavları var canım izmitteysen ikizle Çeşme manavı var oraya bakabilirsin trendyolda da var ama bir kaç günde anca gelir
Miray-mom birmeleginannesi_ bende erik aşeriyorum ama malesef mevsimi olmadığı için hiç bir yerde yok 🙉🙉🙉
Zseda birmeleginannesi_ benimde ilk aserdigim şey erikti. Sulu sulu eksi maalesef bulamadık. Trendyolda var ama yaz eriği gibi yollamiyorlarmis. Bende ayvaya limon sıktım,tuzladim yedim erik tadı veriyor diye. Limonu bile tuzlayıp yedim😂
birmeleginannesi_ Gaye1402_ hadi ya hiç sipariş vermedim de canım isteyince güvenilir site bakıyorum🙂
Adenala birmeleginannesi_ Aşermenin bilimsel bir açıklaması yokki tamamen psikolojikmiş yani bulamayacağım bir meyveyi de unutmak en iyisi mevsimi değil neticede
birmeleginannesi_ Adenala aslında benimde bir yanım öyle diyo hormonel sonucta ama erik benim en sevdiğim meyvedir bugün sürekli bir şekilde karşıma çıktı ve canımı istetti o yüzden aklıma düştü 🙉
birmeleginannesi_ Adenala Mayıs’ta falan çıkar ya kaynanamlarin tarlası var hususi iki ağacı bize ayırırlar ben öğün niyetine erik yerim de işte o tadı vermicek aldıklarım
birmeleginannesi_ Miray-mom çok kötü ya olanlarda üç taneye 300 TL diyolar yorumlara bakıyorum asla can eriği gibi olmuyormus :)
Miray-mom birmeleginannesi_ mevsimi olmayan bir şeyi aşermek ne kadar zormuş 🤭 yeşil bişey görünce aklıma hemen can eriği geliyor 😅😅