Ebrualp 6+4 günlüğüm bugün akşam kahverengi leke geldi acile gittik birdaha kanama yada akinti olursa acil gel dedi ve Protestan verdi yatak istirahati verdi esle munasebet yasak dedi.3 saat sonra pıhtı gelince yine koştum şükür bişey yok ama korkuyorum başına gelen varmı? Bu arada 2. Gebeligim
MerveErdalKam Ebrualp proton iğne vermedi mi canım benımde o haftada kanamam olmustu iğne ve progestan yatarak atlatık şükür geçmiş olsun 💕
Burcucalar Başına gelmeyen Yok sanırım canım. Ben de şuan 8 haftalık hamileyim ben de öyle ani bir kanamayla hastaneye gittim düşük riski dediler progestan 200 mg verdiler bunu sabah akşam kullan yat sürekli dediler eve geldim. İlaçlarını düzenli bi şekilde al ayaklarının altına yastık koy yat birşeycik olmaz Allahın izniyle
Burcucalar Ebrualp yardım edecek kimsen Yok mu.. annen kayınvaliden falan. Çok zorlamaman lazım kendini. Progestanı nasıl kullanman gerektiğini söylediler ?
MerveErdalKam Ebrualp evet kanaman varsa bi sıkıntı var demek bunuda yatarak daha sağlıklı bi sekılde atlata bilirsin. Bu durum için yakınlarından destek isteme imkanın varsa çok iyi olur aslında
Ebrualp MerveErdalKam yok sadece Progestan verdi ama acile gtmistim haftaya normal muayeneye gdecem belki verir
Merveakdag1 Canım bende 12 haftalıgım o haftalarda tehlikem vardi şuan da cok ayakta kalınca lekelenmem oluyor öncelikle içini rahat tut sen stres yaparsan etkileniyor sonuçta progestan ve iğne bana da verdiği progestan kanaman fazlaysa günde iki tane veriyor yoksa 1 tane yeterli önce sen önemlisin ne olursa olsun dinlen ayakta kalma.. umuutlu oll annesi nazlaniyor demek ki bol şans🙏
Merveakdag1 Şuan yerleşme kanamasi bir de büyük ihtimal normal yani bildigin kırmızı gelirse o zaman sıkıntı diyorlar ona dikkat et canım
Haticeaydn Benimde lekelenmem oldu 11 haftalık ve gece başıma geldiği için nöbetci doktor sadece iğne vurdu gönderdi bebek sağlıklı dedi başkada bilgi vermedi kendi doktorumla konuştum oda ağrın varsa gel yoksa evde dinlen dedi anladım kadarıyla bu lekenme normal ama bende korkuyorm tekrar olur mu diye defalarca başına gelen var mı
Haticeaydn Ve bu lekenmesi olduğu halde uzun yola çıkan oldu mu benm yola çıkmam gerek de bide kaçınca aya kadar dikkat etmem gerek