rabisskocc gulruba maşallah bebişe🧿 size de geçmiş olsun maalesef influenza diye salgın tekrarlatıyormuş…
rabisskocc Ebru-29 valla bilmiyorum ben ıspanak falan da çok yiyorum dediklerinizi de çok yiyorum, ama neden böyle bilmiyorum doktor güzel sorun yok dedi
rabisskocc menekse9506 valla boyunu göremiyorum dedi baş aşağı duruyordu ama boyu kilosu eşittir herhalde
Yma Tugcimm bendede amniyon sıvısı fazla beslenmeye dikkat et dedi seker falan da Yok şimdi diyetisyene gidicem kiloda on kilo aldim 26. Haftadaim çocuk önden gidiyor
rabisskocc Yma haftaya göre 2 haftaya kadar önde veya arka da gitmesi sıkıntı değil diye biliyorum ama
umutsmom20 rabisskocc 26+4 günlük hamileyim bende 76 kg ile hamile kaldım 74 kg yum şu an 😬 25+1 de oğlum 814 gramdi 🥰
dolunay__ rabisskocc sağlıkla gelsin bebiş En azından senin gibi baldırımdan bacaktan alsaydım o da iyiydi Ben de hiçbir şey yok🤣🤣 bir kadında kalça çok önemli😅 bazen üzülüyorum Diyorum benim niye hiç Kalçam yok
Yma rabisskocc bebegin kilosu önde aslında ondan beslenmeye dikkat et dedi sanırım sivinin ne kadar fazla olduğunu bilmiyorum net olarak 15 gün sonra gidicem o zaman net konuscam
Esra_Omer_21 rabisskocc bende 23 haftalığım en son bebeğim 470 grm di bende 2 buçuk kiloydum bir hafta geçti üzerinden ne kadar olduk bilmiyorum ☺️
Mehtapasel rabisskocc vermeye niyetim yok zaten çok zayıftım 🤭 tabi herşeyden önce sağlık kızımın sağlığı yerinde önemli olan o 🙂🥰
AnneBi rabisskocc 24.haftaya kadar 2-3 kilo falan almıştım iştahlı olmama rağmen. Ama 24’ten sonra çok hızlı kilo almaya başladım. Şu an 33teyim +12 kiloyla devam ☺️