tatlibebegim_ rabisskocc 24+2 olucam yarın 22 haftalıkken 613 gramdı yarın kontrolüm var bakalım tosbik kaç gram oldu🤗
Birsen56 rabisskocc maşalah keşke benimde kilom hep beneklere gitse ne yasem ben şişiyom 1 aydır dr gitmedim bebeişlerin kilosunu bilmiyom cuma günü gidcem inşalah büyümüşler artık 53 ten 70 gelmiş kilom ve 27 haftamdayım daha
144355 Tugcimm Diyetisyen desteğine ihtiyacım var ve arayıştayım. Instagram sayfanız yada sizinle iletişim kurabileceğim bir yol sunarsanız görüşmek isterim 🙏
eylulmihrasmom rabisskocc ben de sizin gibiydim tıpkı 25.haftada 1150 gramdı doktor şeker olabilir demişti hiç kilo almamıştım. ama bebek iriydi😬
rabisskocc eylulmihrasmom valla şekerime de bakıldı şekerim düşük çıktı tansiyon zaten yok ama maşallahımız var ahahahah
rabisskocc Pamuk valla benim doktorum tuhaf o zaman benim doktorumda maşallah böyle giderse sezeryan olursunuz dediydi 😂😂
dolunay__ rabisskocc Kız ben 54 kiloyken 6 kilo tek aldım hamilelikte 37 haftalık bebek o kadar yediğime rağmen de hiç kilo da almadım bal yedim pekmez yedim tahin yedim o kadar yememe rağmen maalesef🤣🤣 Sen kaç kilo aldın bebekte
rabisskocc ElaEge size de maşallah olması gereken kilo o zaten ben 20. Hafta da gittiğimde 500gr civarıydı herhalde 😂
Mehtapasel rabisskocc vermeye niyetim yok zaten çok zayıftım 🤭 tabi herşeyden önce sağlık kızımın sağlığı yerinde önemli olan o 🙂🥰