Burcucalar Merhaba, Düşük tehlikem var son 2 gündür sürekli midem bulanıyor ama sürekli kusmuyorum. Sadece birer kere kustum. Acaba normalmidir şu durumda bulantı ?
Deletedmom004 Burcucalar evet canım bulantı kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Benim de aynı tehlikem var midem bulanmaya başladı. Bu bulantı insanı bitiriyor 😞
Semencivraci Burcucalar 28+6 benim ve surekli migde bulantilarim ve istifra etmem var doktor bunyemden kaynakli oldugunu soledi ve doguma kadar migde bulantilarin gecmez dedi 😀
Semencivraci Burcucalar ben ilk zamanlarda lavabodan cikamiyordum nerdeyse 5. Ayima kadar orda yatip kalkiyordum diyebilirim 😀😗
Burcucalar benian evet benim de gündüz sadece bulanıyor geçiyor akşamları da kusuyorum direkt. Bide benim düşük tehlikem var korkuyorum da
Burcucalar Semencivraci ya aslında kusmasında da değilim yeterki bebeğim sağlıklı olsun ona birşey olmasında. İşte dediğim gibi benim kanamam vardı çok şükür birkaç gündür olmuyor ama tehlikem geçmiş değil henüz ondan korkuyorum birazda
Semencivraci Burcucalar pek ayakta kalma uzanma ozellikle agir isler yapma. Yatarak gecirmeye bak bence. Allah korusun .allahin izniyle dunyaya gelir sag saglim kucagina alirsin ins 😀
Burcucalar Semencivraci zaten öğrendiğimden beri yataktan çıkmıyorum ki yemeğimi bile yatakta yiyorum o derece. Teşekkürler canım inşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıklı ve zamanında kavuşuruz 🙏