Maveraa Arkadaşlar ben burda okuduğum ya da başka yerlerde duyduğuma göre bu haftalarda geceleri tekmeden uyuyamamak işte yatınca uyutmayacak kadar hareket etmesi fln oluyomuş ama bende öyle olmuyo. Acaba bebeğim mi çok hareketsiz yoksa normal mi ki? Benim gibi olan var mı? ❤
Nurbusra_ Maveraa bende 32+5 teyim benim bebeğim gündüz çok hareketli gece yattığımda ilk 15 20 dk hareket hissediyorum sonrasında bence benimle o da uyuyor her bebek farklı oluyo illa gece hareket edicek diye bişey yok ki kendini strese sokma bence 🙂
Nur7536 Maveraa benim bu aralar hiç tekme atmıyor sadece kıpırdadıgını hissediyorum bizim bebişler sakın bugüne kadar tekmeden uyuyamayanlar gibi hiç olmadım 😁
3438FG Maveraa Bence normal herkesin bebeği farklı. Benimde bebeğim mesela tekmeleriyle beni uyutmadığı hiç olmadı. 33+6 günlük hamileyim
Mommys20 Maveraa ben 37+3üm evet sert oluyor ama benim bu haftamda bile uyutmayacak bir durum olmuyor gayet uyuyorum 😂 uyku durumuyla alakalı olabilir ☺️
Nur7536 Maveraa normal demekki canım artık sonlara yaklaştık stres yapmamaya çalışıyorum oynadıklarını hissediyorsan tamamdır bizim bebişler sakın belli ki annesi 🥰 birde benim bu aralar karnım çok sertleşiyor sende oluyor mu uzanırken de bir anda olmaya başladı bende
Pol_en Bende 31. Haftadayım hiç öyle uyandırdığı olmadı , bazen gece uyanıyorum hareket ediyor oluyor onun hareketini hissetmek istediğim için kendim biraz bekliyorum ama uyuyarak geçirdikleri süre daha fazla oluyormuş bu haftalarda öyle okumuştum 🥰
Maveraa Mommys20 evet bazıları gerçekten tekmeden uyuyamadıklarını söylüyor çok hafif demekki uykuları☺🥲