A12_S07 umrumdadegil valla bu yan pozisyonda zor çünkü bir tarafumi ayakları bir tarafımı elleri kafası acıtıyor nasıl bu hale gelmiş bu oğlan en güzeli baş aşağı 😂
umrumdadegil A12_S07 e yani sor sığıyordur karnına zor öyle de😂 bir an önce dönsün de rahatla inşallah 💜 tam 35 misin sen şimdi
umrumdadegil A12_S07 aynen😂 oy Maşallah benimki ne kadar oldu acaba geçen acil gittiğimde ultrasona sokmadı beni
A12_S07 umrumdadegil ay valla bende tam onu soracaktim kilosu boyu nasıl diye benimki iui galiba doktor 3 üstü doğar dedi bakalm tek sağlıklı olsun da birkaç hafta daha dursun içerde
umrumdadegil A12_S07 ben hiç bilmiyorum en son ne oldu naptı benim bebe gidicem bu hafta kendi doktoruma ya ilacım bitti yazdırcam mecbur
A12_S07 umrumdadegil mecburi olarak yürümek zorunda kaldım 20 dk boyunca 1 km yurumusum o kadar iyi geldi ki anlatamam ağrım geçti umarım ağrımaz
Eddaa57 Fulya14 anladım canım yani onun acıttığını duymuştum bende yarın devlet Hastanesi’ne gidicem kontrol amaçlı bide onlar baksın diye banada yaparlar mı acaba🫣
Fulya14 Eddaa57 valla hiç bilmiyorum canım ama gerçekten çok canım yandı normal doğumda istemiyorum zaten panik atağım var tedavi görmüştüm tetikler diye korkuyorum doktoruma durumu iletip sezeryan istediğimi söyleyeceğim kabul ederse
Eddaa57 Fulya14 hastanen özel mi devlet mi canım peki bakma bende kalp hastasıyım ama doktor bu bi sorun teşkil etmez yapabilirsin diyo kendim istemiyorum korkuyorum ama devlete gidince bunu söyleyip sezaryene döndürebilir miyim bilmiyorum