A12_S07 Kızlar Bu haftalarda olup bel ağrısı yaşayanlar varmı ilk kez belim ağrıyor çok şiddetli değil hafif hafif ağrıyor ne yapsam rahatlatir korkulacak birşey mi acaba
3438FG A12_S07 Ahh size anlatamam ağrısını. Bazen eşime belimi al kır at diyorum o kadar çok ağrıyor. Doktoruma söylüyorum ama bebeğim makat gelişli olduğu için bu kadar ağrıyor diyor normal diyor hep. Siz yinede sorun doktorunuza
umrumdadegil A12_S07 aşko benim sırtım çok ağrıyor belden ziyade bi ara belim ağrıyordu onun için doktor magnezyumu iç dedi bi de haftada en az 3 kere 1 er saatlik yürüyüş yap demişti ama tabi yapamıyorum
yagmur_vera A12_S07 31+5 haftalığız. Bir haftadır benim de öyle. Ayakta duruyorum belim aşırı ağrıyor. Oturayım diyorum kaburga kemiklerim sızlıyor.
A12_S07 Asgdgdhbx Çarşamba kontorulum var ilk kez böyle ağrıyor yoksa hiç çekmemiştim bu zamana kadar
A12_S07 3438FG gerçekten 34 haftadır ilk kez dizlerim ve belimde hafif ağrı var yani kontrolüme bir gün kaldi yinede tedirginim
Tunzalee38_ A12_S07 çünkü bebeğin en çok kilo aldığı haftalar ağır geliyor ben yürüyemiyorum bel agrisindan
A12_S07 umrumdadegil yani başka da çok şiddetli olmamak kaydıyla ara sıra Dizlerim agriyo ne olacak caniko bu böyle ya
Fadime_sisman12 umrumdadegil nasıl sırt ağrınız geçti mi benim çok fena kramp şeklinde aniden ağrı saplanıyor sırtıma baygınlık hissi veriyor bi çözüm buldunuz ön göğüs altı kaburgalarıma da giriyor aynı anda
A12_S07 yagmur_vera Yani artık magnezyumunda fayda etmediği zamanlara geldik demekki rabbim yardımcımix olsun😐
yagmur_vera A12_S07 Ya ben magnezyumu ayağımda oluşan kramplar için yazdırmıştım doktora beni ağlayacak derecede geceleri damar dolaşıyor gibi oluyor diye de almamıştım aldırayım en iyisi. Kullanmak istememiştim.
A12_S07 yagmur_vera Valla beni o.kurtardi şimdiye kadar şuan ağrı da çok az ama hareketsizlikten de olabilir