gulsahgunees12 Medicana ya ilk defa gidicem Cüneyt beye gitmeyi düşünüyorum aranızda gidenler varsa tecrübelerini paylaşabilir misiniz
babymomy_ gulsahgunees12 Cüneyt bey hakkında google yorumlarda hiç güzel yorum görmedim hep negatif ve çok sert mizaçlı olduğu yazıyor ama ben gitmedim bilmiyorum . Mustafa Melih Erkan’a gitmiştim doğum yaptım 4 ay önce
gulsahgunees12 Nazifetopcu gebelik takibi mi yapıyorsunuz ben rahim ağzı kanserini atlattım Cüneyt bey çok iyi diye duymuştum o yüzden ona gitmeyi düşünüyorum
Shr35 gulsahgunees12 hayır benim 2 tane gebelik kaybım var ilkinde İlkay topal a gittim memnun asla kalmadım 2.de Hakan beye gittim hastane personeli olduğum için az çok doktoru biliyorum en iyilerdendir . Şuan egepole gidiyorum sırf hastaneden dolayı Hakan beye gitmiyorum
ilzanlugre Shr35 ya bende doktorum hastaneden ayrıldı diye son haftalar ona gitmeye başladım mecburen. Çok uzun sürmüyor muayenesi ondan mı memnun kalmadınız. Benimde çok soru işareti var kafamda
gulsahgunees12 babymomy_ bende araştırdım ve bi kaç kişi tavsiye etti Cüneyt beyi ve hiç kötü yorum okumadım ben kafam karıştı şimdi
Shr35 ilzanlugre ilgili değil ve tam ayrıntılı baktığını düşünmüyorum ilk gebeliğimde de sorun yaşayınca direk bıraktım onu