Yaprakdokumuseverr Elifelbb annem 4 kez oldu sonrasında bide kitle için sezaryen yerini tekrar kestiler 5 oldu bu artık son olsun dediler
Damlaalyz Elifelbb 3 veya 4 sezeryandan sonra yaş 30 u geçmese de bağliyorlar mı acaba tüpleri normalde 30 yaş sınırı var çünkü
Elifelbb Damlaalyz bende bilmiyorum ama öyle bi durum olsa bile bağlatmayı düşünmüyorum bana korkunç geliyor
2prensesannesiiii Elifelbb benim kızımı doğurtan dr bi hastasının 6. Sezeryanını yaptı 7 . Ye bekliyoruz diye gülmüş paylaşmış😂 şok olmuştum🥲
Yusufayazin__annesi Elifelbb eltim 8 çocuğu var 4 normal 4 sezeryan 4 sezeryanla tuplerini bağlatti saten
mertveannesi2211 Elifelbb iş yerinden bir arkadaşım 5. sezaryen doğumunu yaptı,tabi devlet hastanelerinde her doktor bakmıyordu 5.diye,mecburen özele gitmek zorunda kaldı
mineoksuz11 myangelson bende 5. Sezeryanını olmuş kadın doktor zorla ikna etmiş (olmamış aslında ama) tüplerini bağlamışlar oturup ağladı ben daha çocuk doğuramıycam diye Allah korusun ya bişey olsa geride kalan çocuklara yazık değil mi 🥺
myangelson mineoksuz11 ay cidden mi 🥴🥴 gerçekten hiç korkmuyorlar mi doktorlar bile riske atmak istemiyorlar her doktor bakmıyor 🥺
Seval88 Elifelbb ben 2 kere yaptım bu 3. Olucak bununla beraber bende başlatmayı düşünüyorum 3. Süpriz oldu zaten 🙈☺️ Ben 4.5 olanları da duydum hiç dert etmeyin
ElifKarata Elifelbb benm bu 2. Gebelik ve 2. Sezaryen olcam tuplerimi baglaticam 28 yaşındayım. Yeter Rabbım isteyene versin