cansureis kızlar hayırlı akşamlar 1 gündür afedersiniz elime geldiğinde uzayan yapışkan şeffaf akıntım var ama ovulasyon negatif böyle durum başına gelen oldumu?
Neslihankrhmt cansureis birkaç güne çatlar ama sen bir gün durup birgün değerlendir pik olup silikleşene kadar
Deletedmom_85 cansureis Akıntı ile ovulasyon konusunda çok bağlantı kurmayın. Benim hiç akıntım olmazdı ama ovulasyon da kıpkırmızı çizgiler görürdüm yumurtlama zamanlarımda
Zeyna27 cansureis teste devam edin mutlaka pik görürsünüz bi Kaç güne yumurta gelişiminde de akıntı olabiliyor
Sudesu_1 cansureis acaba teste devam ettiniz mi foto atsanız benimde akıntım oldu bitti ne zaman yumurtam çatlatı bilemedim test yapmadım ama . Erken oldu akıntım ondan merak ediyorum
noble1 Birkaç gün öncesinden başlayabiliyor akıntı, bu ay benimde tahmini yumurtlama tarihimden 3-4 gün önce başladı mesela.
Zeyna27 cansureis ya he ay değişiyor ben bazen 11. Gün bazen 14. Gün yumurtlama oluyordu ovülasyon yaptığımda
Zeyna27 cansureis geç olsun ne olacak 1-2 günden bişey olmaz sen gününü değerlendir gerisi Rabbime bırak inşallah bu ay olur