Mom_01 Kızlar iki marka var gümüş göğüs ucu kapağı, silver nurse ve ebebeğin kendi markası baby mom. Silvernurse 780₺, baby mom 550₺. Sizce farkları var mı mı yoksa ebebektekini almak istiyorum. Ebebektekini kullanan var mı ?
Yildiz27 Mom_01 ben sılvernurse almıstım ama bundan 4 yıl onceydı bukadar pahalı degıldı cok ısıme yaradı suan ıkıncıye hamıleykm kutusunda duruyor gozum gıbı bakıyorum😀
minismom Mom_01 silvernurse almıstım takıp uyudum 2 saat durdu emzirirken daha cok acıdı bana iyi gelmemisti silikon gogus kalkanı aldım o cok iyi gelmisti oda aynı islemi goruyo icine sut doluyo o sutu bebege verebilirsin gumus kalkanına o kdr para vermeye gerek yok bence yinede siz bilirsiniz
Tatar59 Ben gümüş almadım mycey plastik olan göğüs kalkanlarindan aldım. Çok işime yaradı iyileştirdi meme ucumu. İkinciye hamileyim yine aynısından aldım. Plastikler de iş görüyor yani bence gümüş denemedim ama
Mom_01 minismom ne kadar süre kullandınız gümüş kapağı acaba? İyileştiriyor diyorlar ama kısa süre mi kullandınız acaba? Herkes önerince insan faydalı diye alayım diyor🥲silikonda aklımda
minismom Mom_01 2 saat kullandım diger emzirmede gogusum daha cok acıyınca bıraktım cunku baya yaraydı benim belkide ondan acıtmıstır bilemem