xEndless @Neva_aydn Canım ne yaptın kan verdin mi 😊 Bu mübarek gunde guzel haberlerlerini bekliyoruz inşallah ❤️
Merve-metin xEndless inşallah güzel haberlerle gelecek buraya şu mübarek günde bol bol dua edelim 🙏🏻❤️
Neva_aydn xEndless kan verdim iki saate çıkar inşallah çok heyecanlıyım bı o kadar da korkuyorum Merve-metin inşallah pozitif sağlıklı sonucu alicam dualarinizi eksik etmeyin sizi seviyorum ❤️🥰
duyguklcc Kızlar adetime 8-9 gün var dün gece ve bu sabah yumurtalıklarımda ağrı var ara ara gelip gidiyor ve bacağıma vuruyor gebelik belirtisi olabilir mi ?
xEndless duyguklcc regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzer ben vücudumu iyi tanırım daha önce hıc böyle olmadı diyorsan belirti olabilir ama en doğru sonucu adet gecikince alırsın canım
Ayselcnt Neva_aydn ohh çok şükür canım..çok sevindim.. 🥰😘Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşaAllah..🥰🥰kaç haftalık
Ayselcnt Neva_aydn erken canım..maşaAllah değerin iyi çıkmış.. 2 haftaya falan inşaAllah bebeğide görürsün..sen dikkat et..kendini yorma..senin adına ne kadar çok sevindim anlatamam.. 🥰
Merve-metin Neva_aydn maşallah değerde çok yüksek çıkmış haftaya keseyi görürsün canım inşallah 🙏🏻 mucizen hoşgeldi sefalar getirdi şu mübarek günde yüzünü güldürdü 😍😍💕💕
_Mother_ Neva_aydn canım hamilemisin ayy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲