Neva_aydn Ayselcnt çarşamba günü 15. Gün oluyor benim hesabıma 10 gün var doktorun deyisine 15. 16. Gün adet olmam lazım işte aşırı sancım var
marlam Neva_aydn uzun zamandır yoktum sonra hesap açtım hamileyken hep girerdim buraya ve inşallah doğum yapmış veya hamile olmasını çok isterim
marlam Neva_aydn he yok kuzu hem oğlum küçük hem de emziriyorum daha ama inşallah belki bir kızım olur diye tahmin ediyorum ya bu arada geç gördüm yorumunu
Ayselcnt Neva_aydn ay canım benim ikisindede var gibi görünüyor..🥰 inşaAllah hayırlısıyla vardır.. bence hemen yarın kan ver..
Merve-metin Neva_aydn sabredebilirm dersen pazartesi ver ama bekleyemem dersen yarın ver canım kanı 🙏🏻💕
Merve-metin Neva_aydn yarın verirsen cuma çıkmaz ki perşembe çıkar 1 gün sonra özelde verirsen de 2 saate çıkar sonuç canım
Neva_aydn Merve-metin bizim burası öyle bir günde çıkmıyor mesela bugün versem yarın laboratuvara gönderecekler ertesi günü çıkacak öyle yani beklerim ya ne olacak
Neva_aydn Merve-metin evet ayyy çok heyecanlıyım ilk defa yaşıyorum bu duyguyu nasıl olucak bilmiyorum nasıl davranicam bilmiyorum 🥹🥹🥹🤭🤭🤭
Merve-metin Neva_aydn ayyyy canım benim senin adına inanılmaz çok mutluyum seviniyorum Rabbim gönlüne göre versin en güzelleri senin olsun 🙏🏻😍😍