Neva_aydn Neva_aydn sabah yaptım ama yeni çekmek nasip oldu sabah yapınca bakmadım c çizgisi bile çıkmadan bıraktım komidinin üzerine
Merve-metin Neva_aydn test bozuk olabilir mi çizgi kaymış çünkü sabah tekrar yapsana bi canım elinde test varsa inşallah vardır 🙏🏻
xEndless Neva_aydn Canım testi tekrarla ınsallah vardır mübarek 3 aylara gırdık Rabbım sana da hayırlı haber almayı nasip etsın dun gece cok dua ettım sana
Neva_aydn Merve-metin inşallah canım inşallah 🤲🤲 tek duam o ama aşırı sancım var adet olucam yüksek ihtimalle
Neva_aydn xEndless allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim 🥰 ama teste gerek yok lekelenmelerim başladı
xEndless Neva_aydn çok şükür bebekte iyi bıraz hasta diş çıkarıyor bı yandan onla uğraşıyorum işte canm
Neva_aydn Ayselcnt evet canım 4. Gunumdeyim dün gittim hastaneye sol tarafta kist var o yüzden bu ay bı tedavi yok uygulanmiycakmis
Neva_aydn Ayselcnt hayır vermedi bekliycez dedi nasip ya bakalım bu arada mutlu huzurlu sağlıklı yillarimiz olsun inşallah 🤲🥰
Ayselcnt Neva_aydn Amin canım.. Rabbim yeni yılda hayırlısıyla sağlıkla bir evlat nasip etsin inşaAllah..🥰