Neva_aydn yasen1 gebe değildin dimi sen bende diyorum bu grupta sadece ben kaldım gebe olmayan yoksa doğrumu
Neva_aydn yasen1 ayy canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlı evlat olur sana teşekkür ederim doğuma ne kadar kaldi
Neva_aydn yasen1 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🤲
Neva_aydn Merve-metin Ayselcnt ayy aşklarım benim nasıl mutlu oldum sizi burda görünce hepiniz gittiniz bir tek ben kaldım burda yanlız bırakmayın beni burda
Neva_aydn Ayselcnt gittim femara başladım kontrole gittim buyumemisti yumurta bir kaç gün sonra tekrar gel dedi yine gittim yine buyumemis adetinde gel dedi bekliyorum bu iki gündür çok şiddetli kasık ağrım var soğan suyu içiyorum bakalım nasıl olucak
Ayselcnt Merve-metin hamd olsun canım sen nasılsın ne yaptın bebek nasıl.. miyomlarla ilgili bir gelişme var mı..durumun ne
Merve-metin Ayselcnt iyiyim canım bebişte iyi çok şükür miyomlar duruyor hala dr çok ağrı yapıyorsa operasyona alalım ama bence 2 seneyi doldurmanı beklemeni istiyorum dedi ağrılarım bazen dayanılmaz oluyor ama bekleyecem bende inşallah son noktaya gelmem
Merve-metin Neva_aydn gitmedim ben canım buralardayım sadece bildirim gelmiyor bana buradan artık niye bilmiyorum hiç
Merve-metin Neva_aydn aaaa bende geliyor sanıyorum hep siz yazışmıyorsunuz sandım en son bi bakayım dedim bayağı konuşma olmuş sonradan gördüm bildirim gelmiyor diye düşündüm bende sürekli
Neva_aydn Merve-metin yok ya bildirim gelmiyor ben sürekli giriyorum kimsede ses yok arada bir kubra ile Instagram’dan yazışıyoruz