xEndless Ayselcnt Evet😊 ben ona oda bana alıştı çok şükür eskiye göre daha iyiyiz sen nasılsın zorlanıyor musun peki
xEndless Neva_aydn Bazen telefonu elime almaya bile vakit bulamıyorum canım bende özledım buradaki sohbetlerimizi
Neva_aydn Sizden fikir almak istiyorum kızlar beni biliyorsunuz iki günlük gecikmem oldu test yapayimmi sizce
Ayselcnt xEndless sevindim canım..💙 hamd olsun iyiyiz.. ben hiç zorlanmadım şükür.. yeniden evimize heyecan ve renk geldi.. ilk çocuk gibi..😁
Neva_aydn xEndless oyy maşallah bahtıda kendide adı gibi parlasın inşallah 🤲🥰🥰 iyi bende napiyim bekliyorum bakalım ne zaman olucak
xEndless Neva_aydn Allah razı olsun canım Rabbım ınsallah sanada sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsın inşallah
Neva_aydn xEndless amin amin inşallah 🤲 3 günlük gecikmem var bugün çok kasık ağrım oldu devam ediyor testmi yapayım kan mi vereyim yoksa bekleyeyimmi bilemiyorum ki
Neva_aydn Kızlar bişi söyliycem adetim 6 gün gecikti göğüs hassasiyetim var kasık ağrısı var dün akintiyla karışık pembe kan geldi hani kırmızıda değil sonrası yok ne yapicam
samaa_ Neva_aydn yumurtlaman gec olduyca yerlesme kanamasi ola bilir gec dollenme. Ama eger yumurtlaman dedigim gunlere denk geliyorsa simdiye kanda ve testte pozitif olmasi gerekirdi. Muhtemelen regl olucaksin sokuluyo. Simdilik bekle test yaptin mi bugun?
Neva_aydn samaa_ test yapmadım bugün alicam bugün yapicam testi varsa çıkar akıntıyla beraber pembeydi yani kırmızı da değil bilemiyorum hastanedeyim cildiye için geldim ama şüpheden dolayı ilaç vermedi test yapmam lazım ki ilaç versin
samaa_ Neva_aydn canim benim testi sabah idrariyla yapsan iyi olur sivi tukettigin icin hcg hormonu idrarda az oldugundan negatif cika bilir
Neva_aydn samaa_ yok maalesef cihaz bozuk dedi en erken pazartesi gelir belki gelmezde dedi ben normal kaset test aldım yarın sabah ilk idrarla yapicam onda da çıkmazsa adeti bekliycem