BuketKrnn Neva_aydn kuzucum çok üzgünüm ama Duratest marka bu test ve Duratest çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor
Neva_aydn Ayselcnt inşallah canım ama ümidim yok çok hafif göğüs hassasiyeti bel ağrısı ara ara hafif kasik ağrısı var o kadar bilemiyorum üzülmek istemiyorum ama elde değil
Neva_aydn Kankiler benim 6 saattir kesilmeyen bel ağrım var arada bir karnima atıyor kesilmiyor napicam dayanamıyorum artık
Neva_aydn @_Mother_ @Ayselcnt @xEndless @Merve-metin @yasen1 Kızlar test yaptım bebe time markası negatif çıktı yapcak bişi yok bekliycez
Merve-metin Neva_aydn hayırlısı olsun canım benim Rabbim biran önce kucağını doldursun o güzel haberle seni de sevindirsin inşallah 🙏🏻
_Mother_ Neva_aydn canım benim yaa konuşmazsakta hep aklımda dualarımda sın sen hiç infertilite bölümüne gittin mi
Neva_aydn Merve-metin aynen öyle canım amin inşallah rabbim sağlıklısini hayırlısıni nasip etsin inşallah 🤲🥰 bebiş nasıl sen nasılsın canım
Nesli664066 _Mother_ berbat bi test 2 tane yaptım ikiside pozitif çıktı ama yokmuş herkes şikayetci o testten
Merve-metin Neva_aydn ben iyiyim canım çok şükür bebiş çok huysuz hiç uyuyor diş çıkartacak sanırım 7-24 kucakta kalmak istiyor
Neva_aydn Merve-metin aa Allah yardımcın olsun canım inşallah çok sürmeden dişini çıkartır oda rahatlar
Neva_aydn yasen1 yok vermedim yarın regl günüm 11ine randevu aldım adet olmazsam gidicem görünücem inşallah vardır test yanlıştır 🤲