Merve-metin Ayselcnt sağol canım inşallah ağrısı hafifledi biraz cumaya göre bugün bi tık daha iyiyim
Kubraakgn0 Merve-metin Canım mastitin geçti mi ben bayadır girmiyordum anca gördüm bi antibiyotik yazmıştı doktorum istersen adını verebilirmiş 2 güne kesmişti ☺️
Neva_aydn Ayselcnt teşekkür ederim canim iyiyim valla Van’dayım bir hafta oldu geleli uğraşıyorum yarın muayenem var gidicem bakalım nolucsk sen nasılsın bebek nasıl
Merve-metin Kubraakgn0 evet canım çok şükür geçti dr bana da antibiyotik yazdı duşa girdikçe masaj yap bol emzir ve bol sağım yap geçer dedi öyle de oldu çok şükür geçti ama geçene kadar resmen bir felaketti ağrıdan acıdan çok ağladım
Neva_aydn yasen1 hatırladım tabiki gelişme yok şimdilik aynı 8 günlük gecikmem var yarın muayene Van’da özel bı klinige gidicem bakalım o ne diycek
Ayselcnt Neva_aydn çok şükür bende iyiyim canım..bebişte iyi.. hangi hastaneye gideceksin.. görüşelim inşallah.. bende vandayım..
yasen1 Neva_aydn hehrlde hamileyim testler pozitif benımde 9 gün gecikme test yaptın mı sen ay ınsallah sendrndr o haber gelir allahım amin
Neva_aydn Ayselcnt hastane değil canım büyük Urartu otelinin arkasında klinik gittim ve çok kötü oldum bilmiyorum napicam
Neva_aydn yasen1 inşallah canım inşallah 🤲🥰 rabbim yüzümüze Gülsün bu moralsizlikte bu sıkıntıda bı mucize doğsun Allah’ım inşallah bugün gittim 8 günlük gecikme var gerçi ultrasonda bişi görmedi ama yinede beta ver dedi inşallah vardır
Ayselcnt Neva_aydn canım sen ne zamana kadar buradasın..haftaya bir gün ayarlayalım sana kahve ısmarlayım inşallah.. bu hafta görümcemler burada bu yüzden haftaya ayarlayalım..
yasen1 Kılun tedavıye devam ederız dedik ama süpriz oldu bize gerçi kan vermedım ben 2 test yaptım ıkısıde koyu bi şekilde burdayim dedi gidicem doktora da bakalım biraz daha bekleme taraftarıyım yada gideyım hemen diyorum