Merve-metin Ayselcnt evet canım inşallah vücudum hazırlanıyordur karnım ağrıyor belim ağrıyor ama gelen giden yok işte oda huzursuzluk yapıyor
Ayselcnt xEndless maşaAllah yavruma..doktor geçen randevumda istedide, sıra çoktu diye bağlanmadım ben..devlette baya sıra vardı..ama bu sefer başlanacağım inşaAllah..bakalım sancım çıkacak mı..
xEndless Ayselcnt ☺️☺️ haber ver sende gıdınce muhakkak.. Bu arada bende yoğun akıntı var çamaşırım çok ıslanıyor su mu sızıyor diye dusundum doktorum bugun suyuna iyi dedi çıktıktan sonra oldu böyle
Merve-metin Ayselcnt bebeğin çıkması 10 dkydı ama benim ekstra milyonlarda alındı onunla birlikte yarım saati buldu canım
Ayselcnt xEndless enfeksiyon olabilir mi.. benimde akıntım çok fazla..neden bilmiyorum.. Salı günü gideceğim inşaAllah..haber veririm canım..
Ayselcnt Merve-metin doktorun eli hızlıymış o zaman.. ben genel mi spinal mi bir türlü karar veremiyorum 😕
Merve-metin Ayselcnt ben spinal oldum bebeğimi hemen orada gördüm yanağıma koydular çok güzel bir duyguydu canım
xEndless Ayselcnt ne kadar çok su içersen o kadar iyi ben alarm kurarak alıştım su içmeye yoksa günde 2 3 bardak anca ıcıyordum