Minik_04 Bende kac tane test denedim ve sonradan hep ikinci çizgi cikiyodu eltimin ki de oyle olmuştu cope atmişti sabah copten cikarip bakmiş cift cizgiydi ve hamile cikti bende de sonradan cikti ama gebelik yok
Kubraakgn0 Merve-metin Zaten bu aralar sürekli hep erken doğum oluyor çevremde bir çok kişi bende dahil erken doğum yaptık yani olsun en azından artık bebişin iyimiş rabbim bidaha böyle dertler göstermesin sen nasıl oldun 🥰
Merve-metin Kubraakgn0 amin inşallah canım benim Rabbim kötüsünden korusun şuan çok iyiyim şükür bebeğimde çıktı eve getirdik bende kimle konuşsam hep erken doğum yaptım diyorlar bu sene bişey var sanırım neyse sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil
Kubraakgn0 Merve-metin Evet benimde aynı çevremde benimle birlikte 8 kişi doğurdu 6 sı erken doğum oldu benle bir 7 kişiyiz 😂 spinal zor oluyor diyorlar belinde filan çok ağrı yapıyormuş sende de oldu mu o durum
Merve-metin Kubraakgn0 hayır canım bende hiç ağrı vs olmadı bende o yönden çok korktum spinal yapmayın filan dedim doktora korkmana gerek yok dedi bugün 12.gün şükür ne belimde nede başımda hiç ağrı yaşamadım
Ayselcnt Kubraakgn0 Bi doğuramayan kardeşim var.. 39. Haftada hala bekliyorlar..oğlumuzun gelmeye niyeti yok..😀
Ayselcnt Merve-metin maşaAllah..bende ilk spinal olmuştum..sonra kesiyorlarken dayanamadım.. hemen uyuttular beni..😄 bunda nasıl olacak bakalım.. çok korkuyorum…
Merve-metin Ayselcnt korkma canım hiç boşuna bebeğine kavuşacağın ana odaklan anlamıyorsun bile nasıl olup bittiğini
Neva_aydn @Merve-metin @Kubraakgn0 @Ayselcnt @xEndless Kızlarrrr nasılsınız nasıl gidiyor annelik, hamilelik bebisler nasıl? Kızları ben dün çatlatma iğnesi vuruldum dua edin inşallah bu ay hayırlı haberler alicaz🤲🤲🥰
Ayselcnt Neva_aydn Selam canım.. hamilelik iyi gidiyor şükür.. inşaAllah hayırlısıyla bu ay hayırlı haberlerini alalım canım ..🥰
xEndless Neva_aydn Çok şükür iyiyiz sen nasılsın ? İnsallah guzel haberlerını alalım seninde bu ay ❤️
Merve-metin Neva_aydn selam canım annelik iyi gidiyor bebişte iyi çok şükür 22 günlük oldu bebişim 😍inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤲🏻🤲🏻
Neva_aydn Ayselcnt inşallah canım inşallah nolur dua edin bu gece den itibaren gün aşırı ilişki pazartesi çatlamış mi diye bakmaya gidicem dualarınızı eksik etmeyin 🤲🤲🙏
Neva_aydn xEndless çok şükür canım dünden beri üstümde bir kırgınlık var iğnenin etkisimi yüzüme ateş basıyor boğazım yanıyor bilmiyorum ama inşallah şifasını gorucem 🤲🤲