xEndless Yaprakunallar Daha yeni başlamışsınız, stres yapınca ve kafaya takınca gerçekten olmuyor bunlardan uzak dur gelişi guzel bır dolu bir boş şekilde değerlendir takvimler vs stresten baska bısı yapmıyor
Yaprakunallar xEndless evet belkide bu ay hergün burdaydım geç döllenme flaan baslıklarını çok inceledim ondanmı gecikti nedir
xEndless Yaprakunallar Olabilir canım sana tavsiyem hıc ovulasyon takvımi kullanma, bır gun arayla değerlendir , hormonlarına baktırmadıysan hormonlarına ve vitamin değerlerine baktr gerisi kendiliğinden gelir
Yaprakunallar Neva_aydn yok canım gece uyuyamadım yeni uyandım karnım ağrıyo yine biraz daha beklicem
Neva_aydn Yaprakunallar ya sıkma canını benimde kasik ağrım var Perşembe günü adet günüm bende sökülmeyi bekliyorum Ocak ayı çatlatma iğnesi kullanılacak
_Mother_ xEndless olabilir ben geçen tahlil verdim hatta çektim resmini şu gibi şeffaf 🤣😅 ama doktor idrarda hayla kan var hafif enfeksiyon var deyince şok geçirdim 😅😂 demek ki renkle alakalı olmuyormuş ama başlarda koyuydu
_Mother_ Ayselcnt anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin inşallah gerisi önemli değil ☺️
Ayselcnt _Mother_ inşaAllah canım..sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.. ama oğlum olduğu için heralde buda erkek gibi hissediyorum..😊 ama gönlümden geçen bir sürprizle kız olması yönünde..😁 bakalım nasip..
Ayselcnt _Mother_ xEndless Neva_aydn @Kubraakgn0 canlarım bugün cinsiyetimiz belli oldu.. 😁 bir oğlum daha olacakmış.. 💙