Neva_aydn _Mother_ çok teşekkür ederim inşallah canım bu ay olmadı gelecek aya artık ha birde bişi diycem eskiden hamile kalmayı kolaylaştırmak için yapılan bı yöntem varmış hurmanın çekirdeğini çıkarıyorsun içine tere tohumu koyuyorsun zeytinyağında biraz kızartıyorsun adetin "4. Günü muhakkak "günde 3 tane yiyorsun 15 gün boyunca
ikincibebegimiistiyorum Neva_aydn Ne güzel muayene olabilmişsin. Ben dün akşam başka bir hastanede kadın doğuma randevu buldum. Ayın 9 undakini iptal edip onu alıp gittim. Doktorlar grevdeymiş. 1 saat bekledikten sonra muayene olamadan geri geldim. Aile hekimlerini biliyodum da kadın doğumu düşünmemiştim. Ben hala regl olmadım. Rahim filminden sonra daha kolay hamile kaldım diyenleri okumuştum forumda. İnşallah senin için de öyle olur canım.
Neva_aydn xEndless adetimin 2 günü yani yarın gel kan ver dedi gidicem birde rahim filmi çek hazirda bulunsun aşılama yapabilirz dedi burasıda öyle bi sehirki rahim filmi cekicek hastane yok
Neva_aydn xEndless yok aşkım burda devlet Hastanesi’nde cekilmiyor varsa da bir sene sonraya benim bu hafta çekmem lazım tabikii de anestezili
ikincibebegimiistiyorum Neva_aydn Sen hangi şehirdeydin? Yakın illere gitme şansın var mı? Belki oralarda bulabilirsin.
xEndless Neva_aydn Anladım canım inşallah bulursun muhakkak vardır ama uzaktır olsun yine de git bşr şekilde çek
Neva_aydn Kızlar bugün kan testi verdim adetin 2. Günü doktorla gorusucektim sekreter bana şöyle dedi anlattım Allah ondan razı olsun yardımcı oldu rahim filmi konusunda kağıt yazdı ricada bulundu 11 bine ayarladı adetten sonra cekicem filmi inşallah
ikincibebegimiistiyorum Neva_aydn 11 bin mi filmin fiyatı? Her şey ne kadar artmış böyle. Ben de henüz regl olmadım. Evde test yapıyorum negatif. Devlete gidemiyorum. Özelleri aradım bir test için en uygun yer 1000 tl dedi bir de doktoru görmem gerekiyomuş. O da allah bilir kaç para.
ikincibebegimiistiyorum Neva_aydn xEndless Kızlar bugün sonunda doktora gidebildim. Gitmeseydim daha iyidi ama oldu artık. Beta hcg kan istemiş bir de ultrasonla bakıp sağda kist var 6 ay sonra gel dedi.
Neva_aydn ikincibebegimiistiyorum yok canım normal özeller 20 binden başlıyor rahim filmi bana yardımcı oldular fiyat konusunda o yüzden 11bin