piper Cimcime30 ya burada bahsedilen hicbir belirtim yok ki canim :( gogus sismesi vs Benim klasik her ay adet oncesi yasadigim sancilarim var. O sancilarim baslayinca bi kac gunede adet olurum genelde
Neva_aydn Kubraakgn0 test kalmadı elimde ve düzensiz adetim ne zaman olurum bilmiyorum ama ara ara kasıklarıma ağrı bazende sancı giriyor adet olucakmisim gibi
Kubraakgn0 Neva_aydn Anladım canım düzenli olsa bi nebze yine yap dicem ama olmadı 1 2 hafta bekle istersen
Neva_aydn Merve-metin amin inşallah 🤲 inşallah test yaniliyordur vardır Çarşamba günü gidip kan vericem belki yarın bile gidebilurim o belli değil
Ayselcnt Neva_aydn Rabbim hayırlara çıkarsın canım.. inşaAllah sağlıkla en yakın zamanda bize güzel haber verirsin..
Neva_aydn Kubraakgn0 öyle yapicam Çarşamba hepatit b için kan vermeye gidicem birde kan şekerime baktiricam oradan diycem gebeliğe de bakın nolur nolmaz
Neva_aydn Kubraakgn0 evet çok aksi bı insan ama ona guvenmekten başka çare yok çünkü İzmir’de ondan daha iyi doktor yok