Merve-metin _Mother_ aaa söyle onu canım ben kullanıyorum magnezyum çok şükür ağrılarım bayağı hafifledi bacaklarıma çok kramp giriyor magnezyumu değiştirdi bide her gün 1 tane sade soda iç dedi
xEndless Merve-metin Dinledim öyle güzel birşey ki 🥹 aglıcaktım neredeyse eşimde yanımdaydı gözlerimiz doldu
Merve-metin xEndless evet canım o güzel sesi artık her kontrolde duyacaksınız 🥺 ben hala duyduğumda duygulanıyorum hele birde hareketlerini hissettiğin an diyorsun bu nasıl bir mucize 😍😍
xEndless Merve-metin Rabbimin mucizesi bize nasip etti kim istiyorsa ona da hayırlı ve sağlıklı bşr evlat nasip etsin inşallah.. Doktor yakın takip ediyor ilgileniyor sağolsun buda beni rahatlatıyor biraz korkarak gitmiştim şükürler olsun Rabbime herşey yolunda 🥹
Kubraakgn0 Kızlar ben doğurdum darısı bekleyen herkesin başına inşallah şükür çok iyi bebişimiz sadece çok fazla acım var genel anestezi olduğu için ama çok mükemmel bişey rabbim kimseyi bu yolda eylendirmesin inşallah dualarınız için çok teşekkürler 🥰
xEndless Kubraakgn0 Çok geçmiş olsun sağ salim kavuştunuz çok şükür darısı bizim ve isteyenlerin başına inşallah zamanla iyi olacaksın ❤️❤️
_Mother_ Kubraakgn0 ayyy canım benim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 💞🦋🌸 darısı bizlere hayırlısıyla
Merve-metin Kubraakgn0 çok ama çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini gözünüz aydın 🙏🏻😍😍
Ayselcnt Kubraakgn0 gözünaydın canım..sağlıkla hayırlısıyla uzun bir ömrü oldun küçük paşanın.. Rabbim onu size sizi ona bağışlasın..🥰😘
xEndless Merve-metin Ben tekrar idrar tahlili vermiştim çoğu değer düzelmiş ama lökosit 30 dan 40 lara çıkmış yine mi antibiyotik içmek zorundaym gunde 3 lt su içiyorum niye geçmedi acaba
xEndless Merve-metin Şimdi attım sonuçları haber bekliyorum ultrasonda bi sıkıntı görmedi bugun bakalm geri dönüş yapacak 1 saate kadar bebeğe zarar verir diye korkuyorum yoksa herhangi bi sıkıntım yok şuan
Merve-metin xEndless bakalım ne diyecek doktorun korkma stres yapma canım stres bebek için iyi değil çünkü
Neva_aydn Ayselcnt oda çok strese koyuyor bir kere yaptım baya stresliydi o yüzden bıraktım nasip yaa
_Mother_ Merve-metin maalesef ev fiyatları uçtu bankanın faiz oranları da çok yüksek valla Allah milletin yardımcısı olsun artık gerisi boş düşünen yok orta kesimi fakiri