@Neva_aydn
@_Mother_
@Ayselcnt
@Merve-metin
@xEndless
Kızlar büyük gün geldi çattı dualarınızı eksik etmeyin benden nasıl bi duygu hissediceğimi dahil bilmiyorum herşey çok karışık daha eşimle tanıştığımız gün dün gibi aklımda tüm yaşadıklarımız olanlar gözümün önünden film şeridi gibi geçerken şimdi bebişimiz oluyor gerçekten bu duyguyla söyliyebilceğim bişey bulamıyorum dün geceden beri çok duygusalım ya bi sorun olursa ya çıkamazsam o doğumdan içimde bi ton vesvese var ama görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bakalım şimdi hazırlanmaya başlicam nasipse inşallah hiçbir sorun olmadan bebişimizide alır sağ salim eve gelebiliriz az önce uyandım salondaki anakucağı kendi kendine açılmış eşim ben ellemedim gece diyor bende ellemedim ve gece bpyu 5 6 kere tuvalete kalktım hiç görmedim yani ışıkları filan yansa görürdüm diye tahmin ediyorum ya mekanizmasında sıkıntı var kendi kendine açıldı yada ben saçma sapan şeyler düşünmeye yer arıyorum aklıma direk babam geldi bir süre önce vefat etmişti acaba bi mesaj filan mı göndermek istiyor bende burdayım filan gibisinden bi dikkatiöi mi çekmek istedi bilmiyorum dediğim gibi şuan çok saçma şeyler bile düşünebiliyorum 🥰🥹