Neva_aydn _Mother_ Ayselcnt amin inşallah kızlar dua edin bugün cuma da mübarek gün gebeler nolur dua edin bize bizde güzel haber alalım
Ayselcnt Neva_aydn çok sağol canım benim..bakalım nasip..inşaAllah sende güzel haberlerle gelirsin..🥰😘
_Mother_ Ayselcnt sağlık ocağı ise Van’da oturuyordun demi Van sağlık Ocağı sonuç öğrenme yaz çıkar inşallah
Ayselcnt Merve-metin sağlıkla olacaksa pozitif olsun yahu.. inan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.. bakalım nasip.. 🥰
_Mother_ Neva_aydn canım valla hep size dua ediyorum hepimize her kuran okuduğumda aklımdan geçiriyorum sizi sizde bana dua edin sağlıkla alim kucağıma
Ayselcnt Merve-metin Kubraakgn0 xEndless Neva_aydn _Mother_ kızlar şoktayım.. nasıl oldu anlamadım.. sonuç 1000 in üzerinde çıkmış..🥺
xEndless Neva_aydn Rabbim inşallah sana da nasip etsin canım hayırlı sağlıklı bir evlat.. İnşallah işe yaramıştır verdiği ilaç vs
Neva_aydn xEndless xEndless Merve-metin Ayselcnt _Mother_ çok sağolun kızlar inşallah dualarınız kabul olur rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲🤲