_Mother_ Merve-metin benim de iyidir çok şükür ıhlamur falan içsen çaya limon katsan fayda etmiyor mu
Merve-metin _Mother_ tansiyonum düşüyor o zamanda çok denedim çata limon sıktım nane limon içtim ama limon fazla mı geliyor çözemedim hemen tansiyon düşüyor anlamadım
_Mother_ Merve-metin bende de o sorun var yaa tansiyonum düşüyor nabzım yükseliyor anlamadım dikkat et sende salgın var sanırım
Merve-metin _Mother_ evet fena salgın var doktor da söyledi çok salgın var ve biz hamilelere maalesef ilaç veremiyoruz dedi
Merve-metin xEndless ayyy maşallah canım gözün aydın hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 doktora gitsen bebeği bile görürsün bende ilk beta verdiğimde 24031 çıkmıştı direk bebeği görmüştüm bende 😍
_Mother_ xEndless yaaa maşallah canım benim rabbim korusun bak sana ne dedim sabah hiç beklemediğin anda güzel haber almak nasip olsun çok şükür binlerce defa şükür
Kubraakgn0 xEndless Yaaa çok sevindimm rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kendini eskileri düşünüp strese sokma yeni bir dönem ve yeni bir gebelik hepsi aynı olcak değil sonuçta inşallah güzel ilerlicek bu durum ❤️❤️🥹🥰
xEndless Merve-metin Çok korkuyorum ama yaşadıklarım gözümün önünden geciyor sürpriz oldu gram beklemezdim
Merve-metin xEndless hayır hiç korkma canım içini ferah tut dua et rabbime bebeğini strese sokma o şuan seninle rabbim hiç beklemediğin anda seni mucizelendirdi öyle düşün 🙏🏻😍
xEndless Merve-metin En son 10 agustosta regl olmuştum ben baya da üzerinden geçti test yaptım hep negatif çıktı
xEndless Merve-metin Elhamdülillah 😊 cok şükür çok şaşkınım sadece kaç kere test yaptım çıkmadı hep tek çizgi bende ihtimal vermedim buraya da yazmadım hiç uygulamaya göre 6+6 yazıyor ama gec döllenme oldu muhtemelen
Merve-metin xEndless demek ki idrar testinde çıkmamış canım ben hiç idrar testi yapmamıştım mide bulantımla acile gitmiştim orada öğrendim hamile olduğumu