Ayselcnt Neva_aydn çok geçmiş olsun canım.. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.. inşaAllah biran önce toparlanır..
Merve-metin Neva_aydn doktora dedin mi canım sanki 11 gün fazla gibi geldi bana doktor ne diyor bu duruma acaba kist filan vardı onu mu atıyor vücudun biliyor musun
Neva_aydn Ayselcnt sordum canım pkosa göre normal dedi ama bı ilaçla kesebiliriz dedi ilaç verdi ama ben almadım biliyorsunuz ki bazen sadece leke leke görüyordum zaten ilk başta leke gördüm sonra böyle açıldı
Neva_aydn Merve-metin baktı canım kist yokmuş pkoslularda oluyormuş zaten cuma günü İzmir’e gidicem oradaki doktoruma görünucem ve eşimde sperm testi vericek doktor yumurtalarda bişi yok dedi rahim filmi çek eşinde sperm testi versin dedi
Merve-metin Neva_aydn aman kist olmasın da canım o zaman normal dediyse gittiği yere kadar gidecek kanama ama yine kendi doktoruna da görün sen canım eşinde testi versin inşallah herşey güzel sonuçlanır canım
Neva_aydn Merve-metin inşallah canım bilmiyorum içimde güzel hisler var umarım bu ay güzel haberler alırız
Yes_mom0 Kızlar uzun aradan sonra tekrardan merhaba @_Mother_ Merve-metin hayırlı olsun bu arada canlarım rabbim sağlık la kucağıniza almayı da nasip etsin inşallah 🤲 @Neva_aydn sende canını sıkma abla herşey gönlünce olsun inşallah 🤲 Benim tahmini yumurtlama yani akintimin fazla olduğu gün ayın 17-18 fln di benim göbek deliği ağrım var sizce neden olabilir Kasık göğüs ucu ağrım ve mide bulantısı var sizce